ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: The Game is Over!

Άποψη φιλάθλου: The Game is Over!

Νικολάκη The Game is Over. By Green Chilli

Bet on Alfa

Νικολάκη δυστυχώς συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις και όπως φαίνεται ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Την προηγούμενη φορά που με ανάγκασες να γράψω ( http://www.omonoia24.com/afto-den-einai-project-alla-ektroma ) σου έκανα κάποια ερωτήματα και μετά χαράς πρόσεξα να μου απαντάς σε κάποια, όχι γραπτώς ούτε και με δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Στο ερώτημα αν ο Καρβερ είναι Trainer ή Coach; απάντησες Trainer, για αυτό ο κύριος Κάρβερ κάθεται πίσω στον πάγκο και απολαμβάνει το παιγνίδι σαν θεατής.

Στο δεύτερο ερώτημα που σου έκανα: Ποιος κάνει το Κοουτσιάρισμα της ομάδας απάντησες: Ο μικρός Σίμος, φυσικά μετά από δικές σου οδηγίες από την κερκίδα. Και μην μου πεις πως δεν γίνεται, γιατί εγώ και εσύ ξέρουμε πολύ καλά πως η τεχνολογία μας το επιτρέπει Νικολάκη.

Μετά από όλο αυτό εγώ προβληματίζομαι και λέω, γιατί αυτόν τον καημενο άνθρωπο (Καρβερ) που δουλεύει τόσο σκληρα στο Ηλίας Πούλος από Δευτέρα με Παρασκευή δεν του δίνεις άδεια τα Σαββατοκυρίακα να απολαμβάνει και αυτός τον Ήλιο και τις Θάλασσες μας;

Ενά άλλο μεγάλο ερωτημάτικό είναι: γιατί ρε μπαγάσα αφού το έχεις τόσο απωθημένο, δεν επέλεξες να είσαι προπονητής και όχι τεχνικός Διευθυντής; Το δίπλωμα το έχεις, αλλά θα μου πεις φυσικά, σαν προπονητής δεν θα είχες την ευκαιρία να διαπραγματεύεσαι με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ, αφού σε αυτή την διαδικασία θα έχεις και τα τυχερά σου, δεν είναι; Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο που έφερες θα ήταν πολυ καλή ιδέα να δούλευαν στις ακαδημίες αφού έχουν και την ανάλογη εμπειρία.

Αλήθεια όμως Κλέιτον αντί Νούνο; Πως το σκέφτηκες ρε μεγάλε αυτό; Δεν θα αναφερθώ στις άλλες επιλογές σου για να μην γίνομαι και κουραστικός, όλος ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Νικολάκη δεν πίστευα ότι είσαι τόσο λίγος, τωρά θα μου πείτε γιατί όχι ; τι έκανε στην μοναδική ομάδα που δούλεψε στο παρελθόν;

Για να είμαι δικαίος, δεν έχεις όλη την αποκλειστική ευθύνη εσύ, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το ΔΣ που σε έφερε στο νησί και ειδικότερα ο κύριος Άγης Ιακωβίδης, ως προσωπική επιλογή. Κύριε Άγη δεν είναι ντροπή να πεις το Μέα Κουλπα και μαζί με τον Νικολάκη να μας αδειάσετε την γωνιά.

Κύριε Τζιωνή πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι πρόεδρος του σωματείου και επιτέλους για μια φορά στην ζωή σας, πάρτε την σωστή απόφαση. Το project είναι φιάσκο απέτυχε πριν καν να ξεκινήσει και ο λόγος είναι η λάθος επιλογή προσώπου και η λάθος απόφαση για μη έλεγχο αυτής της κατάστασης. Ακούω δεξιά και αριστερά ότι το πρόβλημα είναι ο Κάρβερ και ότι πρέπει να απομακρυνθεί για να φέρουμε νέο προπονητή. Αλήθεια ποιος θα φέρει νέο προπονητή; O Nικολάκης; Εδώ γέλαμε και με ποια κριτήρια; Αφού το project απαιτεί ένα προπονητή που θα θα καθοδηγείται από τον ΤΔ, άρα πάλι θα μας φέρει ένα βοηθό προπονητή για να κάνει κουμάντο ο ίδιος και ξάνα υπομονή….

Αποψη μου είναι όλοι οι υπαίτιοι για αυτή την κατάσταση που βιώνει το σωματείο πρέπει να μας κουνήσουν μαντήλι και θα γίνω ξεκάθαρος Νικολάκης, Καρβερ, Τεχνικό Επιτελείο και Άγης Ιακωβίδης αν έχουν την ευθιξία (που δεν νομίζω) να αποχωρήσουν από μόνοι τους. Η φετινή χρονιά για ακόμα μια φορά έχει τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει. Θα ήταν καλό να φέρουμε έναν προπονητή να διαχειριστεί το συγκεκριμένο ρόστερ κτίζοντας για την επόμενη χρονιά.
Εδώ πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος του σωματείο και να πάρει την σωστή απόφαση. Τα μεγάλα λόγια εδώ τελειώνουν (THE GAME IS OVER).Δεν ανεχόμαστε άλλες υποσχέσεις.

Θύμωσα πολύ όταν χτες μετά την λήξη του αγώνα, όταν ο κόσμος γιουχάιζε τους ποδοσφαιριστές, γύρισε και με κοίταξε με βουρκωμένα μάτια ο εξάχρονος γιος μου και με ρώτησε “παπά γιατί σφυρίζουμε στην Ομόνοια μας;”. Ήμουν έτοιμος να του πώ ποια ΟΜΟΝΟΙΑ αγάπη μου; αυτή δεν ειναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που έμαθα να αγαπώ και να υποστηρίζω, τίποτα πια δεν την Θυμίζει. Συγκρατήθηκα και απάντησα “συμβαίνουν και αυτά μωρό μου στο ποδόσφαιρο”, μπόρα είναι θα περάσει.

Νικολάκη για τα μάτια ενός παιδιού… γκρεμίζω ουρανούς, να το έχεις υπόψη σου…!!!

Green Chilli

Autoremarketing

Bet on Alfa