ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόθεση μας δεν είναι η στοχοποίηση οποιουδήποτε.

Πρόθεση μας δεν είναι η στοχοποίηση οποιουδήποτε.

Παράπονα δεχθήκαμε σήμερα από νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ. του σωματείου για το χθεσινό μας άρθρο “To project “παραδίδω τα κλειδιά” και οι ευθύνες“. Συγκεκριμένα μας αποδίδουν ισοπεδωτική κριτική χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις συνθήκες πρόσληψης του Νταμπίζα και το γεγονός ότι η πρόσληψη ανακοινώθηκε στο Δ.Σ. χωρίς να γίνει προηγουμένως συζήτηση ή προβληματισμός τόσο για το άτομο όσο και για τον τρόπο που θα δούλευε. Μάλιστα, πρώην μέλος του Δ.Σ. μας είπε ότι πληροφορήθηκε την πρόσληψη Νταμπίζα με τηλεφώνημα λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα.

Bet on Alfa

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα εμείς δεν είχαμε πρόθεση να στοχοποιήσουμε οποιονδήποτε. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η ευθύνη δεν είναι ισομερής. Κάποια μέλη του Δ.Σ. όπως π.χ. η εφορία μαζί με τον πρόεδρο που λαμβάνουν τις αποφάσεις φέρουν μεγαλύτερη ευθύνη για αποφάσεις προσλήψεων.

Επίσης εννοείται ότι όταν εντοπίσαμε και εντοπίζουμε τα προβλήματα του προγραμματισμού δεν σημαίνει ότι απαξιώνουμε το θεσμό του τεχνικού διευθυντή. Εξάλλου τον κάθε θεσμό απαρτίζουν πρόσωπα. Εάν τα πρόσωπα δεν είναι κατάλληλα δεν σημαίνει ότι φταίει ο θεσμός.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρώην Δ.Σ. προσέλαβε τεχνικό διευθυντή χωρίς να γίνει προηγουμένως καμία προκαταρκτική διαδικασία. Χωρίς να καθοριστούν κριτήρια, χωρίς να ανακοινωθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρεται για τεχνικό διευθυντή για να εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους , χωρίς να συζητηθεί το πλαίσιο που θα λειτουργούσε ο θεσμός, χωρίς να συζητηθεί το θέμα με τον  τότε προπονητή κ.λ.π.  Πιστεύουμε ότι εάν υπήρχαν άτομα στο Δ.Σ. που διαφωνούσαν είτε  με το διαδικαστικό μέρος  είτε με το πρόσωπο έπρεπε να καταθέσουν την διαφωνία τους στο Δ.Σ.. Εξ όσων γνωρίζουμε δεν το έπραξαν. Είναι για αυτό το λόγο που εκφράσαμε την θέση ότι το Δ.Σ. ως σώμα φέρει την βασική και κύρια ευθύνη για την σημερινή προβληματική κατάσταση και πρέπει να ενσκύψει σοβαρά και υπεύθυνα να βρει λύσεις και διεξόδους.

Autoremarketing

Bet on Alfa