ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Νικολάκη, δεν σε παίρνει άλλο. By Green...

Άποψη φιλάθλου: Νικολάκη, δεν σε παίρνει άλλο. By Green Chilli

Νικολάκη, το Σάββατο συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε, φυσικά προχθές είμαστε και χειρότεροι από προηγούμενα παιγνίδια. Από ότι φαίνεται ακόμη γυρεύουμε το λάθος. Τίποτα δεν έγινε, καμία βελτίωση καμία αλλαγή το απόλυτο τίποτα. Νικολάκη το πρόβλημα είσαι εσύ και αυτός που σε έφερε, κάνεις καλά να το καταλάβεις. Στο ξαναείπα έχεις ασελγήσει ασύστολα σε ότι αγαπάμε παθολογικά, μπορώ να κατανοήσω ότι ποτέ δεν θα καταλάβεις τι είναι για εμάς η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είσαι και ούτε θα γίνεις ποτέ ένας από εμάς, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τα κατάφερες μέσα σε λίγους μήνες και δημιούργησες αυτό το έκτρωμα.

Bet on Alfa

Όλα αυτά που ανάφερα και σε προηγούμενα άρθρα μου είναι ωμές πραγματικότητες που σε ξεγυμνώνουν μπροστά στα μάτια του πράσινου λαού. Αλήθεια Νικολάκη, είδες ποτέ σου ανά το παγκόσμιο μια ομάδα να βάζει γκολ και οι οπαδοί αντί να χαίρονται να γιουχαΐζουν την ομάδα τους, το κατάφερες και αυτό.

Νικολάκη, ο Ομονοιάτης θέλει να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται αξιοπρεπώς, θέλει να βλέπει την ομάδα του να μην έχει παθητικό ρόλο στο γήπεδο, θέλει να βλέπει την ομάδα του να καθηλώνει τον αντίπαλο στα καρέ του και όχι να γίνεται το αντίθετο και ιδικά με υποδεέστερες ομάδες όπως αυτές που αντιμετωπίσαμε τα πρώτα πέντε παιχνίδια. Τι να κάνουμε έτσι μάθαμε να χαιρόμαστε την ομάδα μας. Το Σάββατο ο κόσμος σου το έχει δείξει έμπρακτα ότι δεν έχει τόσοι σημασία αν η ομάδα κερδίζει, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα στην ιδέα ότι η ομάδα του έχει παθητικό ρόλο μέσα στο γήπεδο. Πάλι πήγαμε αδιάβαστοι, πάλι δεν είχαμε ούτε πλάνο ούτε τακτική. Αρκεστήκαμε στο φιλότιμο και στην προσπάθεια κάποιον παικτών. Αυτοί που πάλεψαν και προσπάθησαν πήραν το χειροκρότημα οι άλλοι γιουχαΐστηκαν. Νικολάκη το σίγουρο είναι ότι εσύ και οι συνεργάτες σου όπως και αυτοί που σε έφεραν δεν χειροκροτηθήκατε.

Άκου Νικολάκη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν σε παίρνει άλλο. Καλά κάνεις να μπεις μέσα σε ένα αεροπλάνο μαζί με τους συνεργάτες σου και να εξαφανιστείτε από μόνοι σας, χωρίς πολλά λόγια και με αξιοπρέπεια. Είναι ο μόνος τρόπο να σε κατανοήσουμε και να πούμε “προσπάθησε δεν τα κατάφερε και έχει την μαγκιά να αποχωρίσει”. Μην φτάσουμε εκεί που δεν θέλει κανένας μας, του τύπου να σε διώξουν, να μην τα βρίσκουμε, να απαιτείς αποζημιώσεις, διετές συμβόλαια και βλακείες, γιατί εκεί θα δεις ένα άλλο πράσινο λαό και πίστεψε με, δεν μπορείς να φανταστείς τι σε περιμένει.

GREEN CHILLI

ΥΓ 1. Πες στον βοηθό προπονητή που έφερες τα νευράκια να τα κάνει εκεί που τον παίρνει όχι εδώ.

ΥΓ 2. Πες σε αυτούς τους κυρίους του ΔΣ που μετά από το δεύτερο Γκολ της Κατμιώτισσας σηκώθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο, ότι δεν μπορούν να ξαναφορέσουν παντελόνια. Έχει Φουστίτσες φτηνές στα H&M, ονόματα δεν θα αναφέρω γιατί πραγματικά είναι για λύπηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa