ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗO Βύντρα και η κατάθεση ψυχής

O Βύντρα και η κατάθεση ψυχής

Η σημερινή τελευταία προπόνηση κρίνεται σημαντική για παρουσία τους Λουκάς Βύντρα στην αποστολή της Ομόνοιας για το αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ. Ο Ελλαδίτης στόπερ στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, απέφυγε δηλαδή κάποιες ασκήσεις. Σήμερα θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Αν το πετύχει θα τεθεί στη διάθεση του Κάρβερ για το «αιώνιο» ντέρμπι. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Η παρουσία του στην αποστολή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απομένει να διαφανεί εάν θα είναι έτοιμος να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Μια πολύτιμη μονάδα αφού  ο Βύντρα με την εμπειρία του κρίνεται σημαντικός σ’ ένα ντέρμπι. Εφόσον κληθεί να αγωνιστεί θα πάρει τη θέση του Καρλίτος, που αγωνίστηκε εξ ανάγκης ως στόπερ στα δυο προηγούμενα ντέρμπι.

Bet on Alfa

Απ’ εκεί και πέρα, η επάνοδος των Παναγή και Κατελάρη στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αντί των Χριστοδούλου και Φλορέσκου. Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από τις επιλογές των προηγούμενων αγώνων, δηλαδή από τους Κωνσταντινίδη, Όρσουλιτς, Σοϊλέδη, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ. Εκτός βέβαια κι αν θέλει να εκπλήξει ο Κάρβερ.

Όποιοι κι αν αγωνιστούν φτάνει να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αυτό που αναμένει ο κόσμος της Ομόνοιας, είναι να δει ποδοσφαιριστές να καταθέτουν ψυχή, δύναμη, θέληση και πάθος. Να δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλό τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa