ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ σύμπτωση και η θετική παράδοση

Η σύμπτωση και η θετική παράδοση

Αμάν τι σύμπτωση! Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η Ομόνοια στην ίδια αγωνιστική, την 16η και πάλι τελευταία της χρονιάς, καλείται να αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο. Πέρσι ήταν μια μέρα αργότερα, στις 22 Δεκεμβρίου. Ακριβώς ένα χρόνο μετά, λοιπόν, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ομάδα και θέλει να έχει και πάλι νικηφόρο αποτέλεσμα. Πέρσι, νίκησε με το στενό 1-0 (με γκολ του Ασίς), όμως η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Φέτος, θα θελήσει να συνδυάσει επιτυχία με καλή παρουσία, ικανοποιώντας τον κόσμο της, τόσο αυτόν που θα πάει στο γήπεδο και θα αψηφήσει το κρύο όσο και αυτούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση. Είναι καλό να υπάρξει μαζική παρουσία στο Μακάρειο, ώστε ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.
Πάντως, η Ομόνοια έχει δημιουργήσει καλή παράδοση τα τελευταία πέντε χρόνια, όσον αφορά στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Μετρά πέντε στα πέντε και θα επιδιώξει το απόγευμα να φθάσει τα έξι στα έξι. Να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2016 και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το 2017.
Όπου κι αν κλήθηκε να αγωνιστεί, είτε εντός είτε εκτός έδρας, έφθασε στην επιτυχία. Ας ευχηθούμε ότι θα γίνει το ίδιο και απόψε. Ο αγώνας είναι δύσκολος, η Δόξα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο, όμως η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας. Είναι καλύτερη ομάδα και θα πρέπει να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου.
Στα προηγούμενα πέντε χρόνια, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, η Ομόνοια έφυγε νικήτρια. Πέρσι είπαμε, 1-0 τη Δόξα στο Μακάρειο. Πρόπερσι 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Στην έδρα της νίκησε και την Ανόρθωση το 2013 με 3-2, όπως και τον Εθνικό το 2012 με 2-1. Το σερί ξεκίνησε το 2011 από το ΓΣΖ, όταν επικράτησε της Αλκής με 3-0.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa