ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞενοδοχεία γιοκ! Αλλαγή πρακτικής από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ξενοδοχεία γιοκ! Αλλαγή πρακτικής από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με βάση πληροφορίες που έχουμε,  πλέον δεν θα διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο πριν οποιοδήποτε αγώνα αφού αυτή η τακτική δεν θεωρείται από το τεχνικό επιτελείο απαραίτητη.

Bet on Alfa

Ήδη η ομάδα δεν διανυκτεύρευσε σε ξενοδοχείο την προηγουμένη του αγώνα με την Δερύνεια αλλά ούτε και προψές.

Αυτή η αλλαγή καταργεί μία πρακτική που ίσχυε προηγούμενες δεκαετίες και ακολουθήθηκε από όλα τα Δ.Σ. και τεχνικά επιτελεία στο παρελθόν.

Μιλώντας με προπονητές για αυτό το ζήτημα μας είπαν ότι δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Σίγουρα είναι καλύτερα η ομάδα πριν από ένα παιγχνίδι να είναι μαζεμένη σε ένα χώρο, να τρώνε οι ποδοσφαιριστές μαζί, να ελέγχεται η διατροφή τους από τον μάγειρα της ομάδας, να είναι συγκεντρωμένοι στο μάθημα και στον αγώνα κ.λ.π. Επίσης διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό ότι οι παίχτες θα ξεκουραστούν το βράδυ πριν από ένα αγώνα. Από την άλλη μας έχει λεχθεί ότι ομάδες όπως την Δόξα και άλλες μικρού βεληνεκούς δεν πάνε σε ξενοδοχείο και αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την απόδοση τους.

Όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει τρόπος να μετρήσει κάποιος εάν αυτή η απόφαση θα έχει αρνητικές ή θετικές συνέπειες στην απόδοση της ομάδας βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Ούτε επίσης γνωρίζουμε εάν αυτή η απόφαση λήφθηκε αποκλειστικά από την τεχνική ηγεσία ή σχετίζεται και με το οικονομικό κομμάτι άρα έχει λόγο και το Δ.Σ.

Ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα όμως πρόκεται για μία αξιοπρόσεχτη αλλαγή από το τί ίσχυε στο παρελθόν.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa