ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: « Ο αντικαταστάτης του Τουρέ άργησε 17...

Άποψη Φιλάθλου: « Ο αντικαταστάτης του Τουρέ άργησε 17 ημέρες»

Η ανάγκη για απόκτηση ενός έμπειρου και προ παντός έτοιμου μέσου για να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα αλλά και περισσότερες επιλογές στον προπονητή Τζον Κάρβερ ήταν δεδομένη από τις αρχές της φετινής σεζόν.

Bet on Alfa

Μια ανάγκη που έγινε ακόμα εντονότερη  όταν ανακοινώθηκε η συμπερίληψη του Μπλατί Τουρέ στην Εθνική της Μπουρκίνα Φάσο για τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Άφρικα.

Αντί να έχουμε έτοιμη λύση και από την 1η Ιανουαρίου να εντάξουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα για να μπορεί να βοηθήσει, βρισκόμαστε στα μισά της μεταγραφικής περιόδου και ακόμα ψαχνόμαστε ποιος ποδοσφαιριστής θα φύγει για να εγγραφεί ο Νίκαντρο Μπρέβελντ ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω  και να είχε εγγραφεί δεν θα μπορούσε να ριχτεί άμεσα στην μάχη αφού ακόμα όπως διαβάζουμε χρειάζεται δουλειά σε επίπεδο φυσική κατάστασης.

Δεν θα μπω καν στην συζήτηση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού σε μια θέση στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ νοσεί και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού  και τον κακό προγραμματισμό του Ιανουαρίου και γι’ αυτό τεράστια ευθύνη φέρει ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας.

Δεν είμαι από αυτούς που ζητούν να κοπούν κεφάλια, όμως επιβάλλεται το Δ.Σ να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει άμεσα από τον κύριο Νταμπίζα να προχωρήσει στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Κανένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι μια χρονιά είναι χαμένη από τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό κάνετε ότι πρέπει για να παρουσιάζεται η ομάδα όπως πρέπει σε κάθε αγώνα από εδώ και μπρος και να παίρνει τη νίκη.

Η υπομονή μας εξαντλείται! Μην παίζεται άλλο μαζί της!

Μιχάλης Θ (ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ)

 

Autoremarketing

Bet on Alfa