ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒy Bouboulina: Όχι Βινίσιους δεν είσαστε τρελοί...Είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Βy Bouboulina: Όχι Βινίσιους δεν είσαστε τρελοί…Είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τι να σου πω ρε Βινίσιους; Ότι κακώς έπραξες και έδειξες το μεσαίο σου δάχτυλο στους ρατσιστές οπαδούς  της ΑΕΚ; Ψέματα θα σου πω!

Bet on Alfa

Καλά τους έκανες όμως με αυτό δεν λύνεται το πρόβλημα του ρατσισμού. Ένα πρόβλημα  βαθύτερο και πολύ επικίνδυνο. Ένα πρόβλημα που δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Θυμάσαι άλλωστε από πρώτο χέρι πως συμπεριφέρθηκε πρόσφατα  μια μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας που την φανέλα  φοράς και τιμάς (και με το παραπάνω) εσύ.

Αναφέρομαι στην ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ένας άλλος μαύρος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γήπεδα μας ο Μίκαελ Ποτέ.  Τότε οι εργοδότες σου προσπάθησαν να βγάλουν τρελό τον ποδοσφαιριστή για την αντίδραση του την ώρα που δέχτηκε την επίθεση….Κάτι παρόμοιο που προσπάθησαν να κάνουν προχθές με εσένα αυτοί της ΑΕΚ!

Όχι Βινίσιους δεν είσαστε τρελοί! Είστε άνθρωποι και έχετε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Και σαν άνθρωποι την ώρα που βλέπετε να σας τσαλακώνουν το «ΕΓΩ» ορισμένα υποκείμενα πρέπει να αντιδράτε.

Ζω για την ώρα και την στιγμή που ένας διαιτητής στην Κύπρο όταν  θα δεχτεί ρατσιστική επίθεση ένας μαύρος ποδοσφαιριστής από οποιαδήποτε κερκίδα θα βρει τα κότσια να διακόψει τον αγώνα. Ζω  για την ώρα και την στιγμή που ένα αθλητικό δικαστήριο στην Κύπρο θα βρει τα κότσια να τιμωρήσει ομάδες για ρατσιστική επίθεση οπαδών τους και παράγοντες που κάνουν τις πάπιες και όχι τους ποδοσφαιριστές που αντιδρούν. Όνειρα θερινής νυκτός!

Ετοιμάσου λοιπόν να δεχτείς την τιμωρία σου γιατί αντέδρασες σαν άνθρωπος. Και να θυμάσαι ότι όλοι αυτοί που τις τελευταίες ημέρες έτρεξαν να σου συμπαρασταθούν σε μια εβδομάδα δεν θα θυμούνται τίποτα. Μπορεί μάλιστα και κάποιοι από αυτούς να βρεθούν στην κερκίδα και να βρίσουν ένα άλλο μαύρο ποδοσφαιριστή ή ένα μετανάστη στο δρόμο ή έναν εργαζόμενο μαύρο σε βενζινάδικό. Έτσι είναι Βινίσιους!

Kλείνοντας αυτή την παρέμβαση μου θέλω να σου γράψω κάτι τελευταίο. Μπορεί να διερωτάσαι αυτή την στιγμή γιατί σου τα γράφει αυτά τα πράγματα μια  οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Πολύ απλά Βινίσιους γιατί οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι μια διαφορετική πάστα ανθρώπων! Ξέρουν  να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό και το δίκαιο από το άδικο! Αυτό όμως που δεν ξεχωρίζουν ή καλύτερα δεν διαχωρίζουν είναι τον άνθρωπο! Είτε μαύρος είναι, είτε άσπρος, είτε Χριστιανός, είτε Μουσουλμάνος δεν παύει να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

By Βouboulina!

Autoremarketing

Bet on Alfa