Vamos ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το αιώνιο ντέρμπι πλησιάζει. Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξή του (17:00) και η αγωνία χτυπά κόκκινο. Ένα διαφορετικό ντέρμπι, χωρίς τον κόσμο της Ομόνοιας. Εντούτοις η πίστη για τη νίκη δεν εγκαταλείπεται και τους ποδοσφαιριστές μας συνοδεύει η ευχή των χιλιάδων απανταχού Ομονοιατών. Προσδοκία να τους δώσουν χαρά, να τον κάνουν περήφανο, όπως έμαθε από παιδί μικρό. Η μπάλα είναι στους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί τη σημασία που έχει ένα ντέρμπι με αντίπαλο τον Αποέλ. Είμαστε σίγουροι πως ο Άκης Ιωακείμ το πέρασε στους ποδοσφαιριστές, τους πώρωσε και πάμε αποφασισμένοι για να τους κερδίσουμε. Είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι παλιοί στην ομάδα και ιδιαίτερα οι Μαργκάσα και Χριστοφή, που φρόντισαν να δώσουν το στίγμα του σημερινού αγώνα.

Η Ομόνοια μπορεί να μην έχει τον κόσμο της, να ταλανίζεται από διάφορα προβλήματα, αλλά παραμένει μια τεράστια ομάδα και αναμένουμε ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Την αγνοεί κόντρα στον Αποέλ σχεδόν 4 χρόνια (από τις 6 Απριλίου 2013) και είναι η ώρα να ξορκίσει την κατάρα, να βάλει ένα τέλος και να κάνει αποφασιστικό βήμα για υλοποίηση του στόχου της, την έξοδό της στην Ευρώπη. Γιατί δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά το ψυχολογικό ντοπάρισμα και η ηρεμία που αναμένουμε να βρει επιτέλους όλο το οικοδόμημα.
Αυτό που έχουμε να πούμε είναι
Vamos ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ΜΑΓΚΕΣ παίκτες που θα αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για το καλύτερο, να ικανοποιήσουν με την παρουσία τους και με την ευχή ότι θα συνοδευτεί με επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa