ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:"Χίλια ευχαριστώ στην ΘΥΡΑ 9"

Άποψη Φιλάθλου:”Χίλια ευχαριστώ στην ΘΥΡΑ 9″

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την ΘΥΡΑ 9, που για ακόμα μια φορά, μου στερεί το δικαίωμα να πάω στο γήπεδο και να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα, έστω και με τα χάλια που έχει. 

Δεν έχει σημασία που οι δουλειές μου τα τελευταία δύο χρόνια δεν πήγαιναν καλά λόγω κρίσης και μόλις που τα βγάζαμε πέρα. Δεν πειράζει που στερήθηκα άλλα πράγματα για να ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας μου για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά, δεν πειράζει που ακόμα και στα χάλια της, η μέρα που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μέρα που ξεχνώ όλα μου τα καθημερινά προβλήματα. 
Ευχαριστώ που μας αποδείξατε ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι εσείς είστε πιο Ομονοιάτες από τους υπολοίπους μας, που δεν έχουμε τα “μπαλάκια” να διακόψουμε ένα παιγνίδι επειδή η ομάδα μας σέρνεται.
 
Ευχαριστώ, επίσης, που μας στερήσατε το δικαίωμα να παρακολουθήσουμε το αιώνιο ντέρμπι. 
 
Θέλω να σας θερμοπαρακαλέσω, μιας και εσείς αποφασίζετε αν οι υπόλοιποι από εμάς θα μπορούμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ή όχι, να μας επιτρέψετε να παρακολουθήσουμε τουλάχιστον δύο αγώνες των play offs. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τουλάχιστον για να μην νιώθουμε ΤΟΟΟΣΟΟΟ μ*λ*κες που δίνουμε τα λεφτά μας προκαταβολικά από τον Ιούνιο και στο τέλος δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες που προπληρώσαμε.
 
Ευχαριστώ και πάλι,
Σ.Π. 
Μέλος σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ – κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για 17 συνεχόμενα χρόνια
 
Για να σας προλάβω:
Υ.Γ.1 Δεν είμαι ογδόντα χρονών, είμαι 45.
Υ.Γ.2 Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα και απόδοση της ομάδας μου τα τελευταία χρόνια
Υ.Γ.3 Δεν είμαι “αρνί” αριστερό που ότι πει το κόμμα, σκύβω κεφάλι και υπακούω
Autoremarketing

Bet on Alfa