ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιτέλους απαρτία, βγαίνει η ενδεκάδα

Επιτέλους απαρτία, βγαίνει η ενδεκάδα

Από τις 20 του μήνα, σήμερα 31 Μαρτίου θα υπάρξει και πάλι απαρτία στο «Ηλίας Πούλλος». Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς και με μόλις δυο προπονήσεις ο Άκης Ιωακείμ θα δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, στο ΓΣΠ (17:00).

Bet on Alfa

Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές αφού υπολογίζονται οι Άρνασον, Κωνσταντινίδης και Φλορέσκου. Αντιθέτως, θα απουσιάσει ο αρχηγός Ρενάτο Μαργκάσα λόγω καρτών. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φέρει ο Δημήτρης Χριστοφή.

Η Ομόνοια θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Απέναντί της θα έχει τον Απόλλωνα τον οποίο έχει να κερδίσει από τις 9 Απριλίου πέρσι. Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, η Ομόνοια θα ψάξει την πρώτη της φετινή επιτυχία επί της ομάδας της Λεμεσού.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει καλό κλίμα, ψυχολογία και αποφασιστικότητα. Οι ποδοσφαιριστές πέρα από το κίνητρο της Ευρώπης, γνωρίζουν πλέον πως υπάρχει ένας νέος προπονητής για την επόμενη σεζόν, θα τους παρακολουθεί και έχουν κάθε λόγο να θέλουν να τον πείσουν για την αξία τους.

Ο Ιωακείμ προτίθεται να κάνει μια άντε δυο αλλαγές. Αν είναι μια αυτή θα αφορά στον Άρνασον αντί του Μαργκάσα. Ο Ισλανδός θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας και θα μετακινηθεί ο Κατελάρης στη μεσαία γραμμή. Αν δεν προτιμηθεί ο Άρνασον, τότε ο Κατελάρης θα διατηρηθεί ως στόπερ και στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να πάρει θέση ο Τουρέ. Αν οι αλλαγές θα είναι δύο, τότε πέρα από τον Μαργκάσα θα μείνει στον πάγκο ο Κατελάρης, θα παίξει ο Άρνασον ως στόπερ και ο Τουρέ ως μέσος. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα, παρόλο που θα γίνει άλλη μια  προπόνηση αύριο. Οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα διατηρήσουν τη θέση τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa