ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει στο «αιώνιο» γεμάτη από επιλογές

Πάει στο «αιώνιο» γεμάτη από επιλογές

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Απόλωνα, δήλωσαν παρόντες χθες το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος». Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή. Ο Ιωακείμ παραχώρησε ρεπό για σήμερα και έδωσαν ραντεβού και πάλι για αύριο το πρωί, αρχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Αποέλ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει την επιτυχία, που θα της επιτρέψει να ελπίζει τουλάχιστον στην 4η θέση, η οποία ίσως αποδειχθεί προνομιούχος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα η διαφορά από την 3η θέση αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα δεν πείθει, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει με το τέλος της σεζόν να τερματίσει στην πιο πάνω θέση.

Το τεχνικό τιμ θα έχει άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Αποέλ στο αυριανό ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ, παρόλο που μετά από 29 αγώνες πρωταθλήματος και δυο μεταξύ τους ματς, οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά.
Η προετοιμασία, λοιπόν, για το «αιώνιο» ντέρμπι αρχίζει ουσιαστικά σήμερα. Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Επανέρχεται και ο Μαργκάσα, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών, ευτυχώς τραυματισμοί δεν υπάρχουν και ευχόμαστε να μην προκύψουν μέχρι την Κυριακή.

Η Ομόνοια θα πάει γεμάτη από επιλογές στο προσεχές ματς και καλείται να ανεβάσει την απόδοσή της και παρά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, να ψάξει τη νίκη. Να δείξουν οι ποδοσφαιριστές πως άφησαν πίσω την κακή εμφάνιση με τον Απόλλωνα και θέλουν επιτέλους να φθάσουν σε μια νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Είναι στα πόδια τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa