ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς ξεκαθαρίσουμε την θέση μας...

Ας ξεκαθαρίσουμε την θέση μας…

Τα τεκταινόμενα στην ΚΟΠ το τελευταίο διάστημα προκαλούν εύλογες απορίες αλλά και προβληματίζουν για το μέλλον του Κυπριακού Ποδοσφαίρου αλλά και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνίζεται σε αυτό το σαθρό σύστημα. 

Bet on Alfa

Ο επαναδιορισμός Χανς Ρέικβαρτ στο πόστο του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας μας προκαλεί θυμό αλλά και φόβο, καθώς ο Ολλανδός έχει συνδέσει την προηγούμενη θητεία του στο πόστο με σωρεία από εγκληματικά λάθη αλλά επίσης εκκρεμούν κατά το πρόσωπο του καταγγελίες κατάχρησης εξουσίας κάνοντας πλάτες στα μεγάλα αφεντικά της ΚΟΠ. Χαρακτηρίζεται ως ο άνθρωπος του Κούμα. Υπάρχει καταγγελία υπό εξέταση ότι ο κ. Ρέικβαρτ ενώ βρισκόταν στην Ολλανδία έκανε τους ορισμούς διαιτητών από τον υπολογιστή του παίρνοντας τηλεφωνικές εντολές από τον κ. Κούμα.

Το πόσο τραγική ήταν η κατάσταση της Κυπριακής Διαιτησίας κατά την θητεία του Ολλανδού δεν χρειάζεται να την περιγράψουμε ξανά. Για όλα αυτά το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλήρως ενημερωμένο καθώς οι περισσότεροι τα έζησαν από πρώτο χέρι. Είναι άξιον απορίας!!! Μία βδομάδα από τον επαναδιορισμό Ρέικβαρτ και ακόμη περιμένουμε την αντίδραση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τι θα κάνει για αυτά ο εκπρόσωπός μας στην ΚΟΠ, εφόσον φάνηκε δυσαρεστημένος με τον επαναδιορισμό;;;  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ.

To παζλ ήρθε να συμπληρωθεί χθες με την άτυπη ΓΣ της ΚΟΠ με θέμα τα οικονομικά των σωματείων. Χθες γνωστοποιήθηκε ότι οι πλατφόρμες τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλάζουν πολιτική και σταματούν τις προκαταβολές με τις ομάδες που κλείνουν συμβόλαια. Αυτό είναι πλήγμα και για την ομάδα μας που ήθελε να κλείσει συμφωνία και να πάρει άμεσα χρήματα μπροστά. Για το σκοπό αυτό λοιπόν συστάθηκε επιτροπή από 6 ομάδες (το Αποέλ, την Ανόρθωση, την ΟΜΟΝΟΙΑ, την Νέα Σαλαμίνα, τον Ερμή και τον Εθνικό) για να επεξεργαστούν το ζήτημα και να επανέλθει η συνέλευση της ΚΟΠ για να πάρει οριστικές αποφάσεις. Η ΚΟΠ στέλνει αισιόδοξο μήνυμα ότι θα βρεθεί λύση και θα ικανοποιηθούν οι ομάδες. Βεβαίως αυτό που έχει στο μυαλό της η ΚΟΠ είναι η πλήρης εξάρτηση των σωματείων από αυτήν. Εξού και χθες στο τραπέζι της συνέλευσης έπεσε και η ιδέα από τον παμπόνηρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπως η ΚΟΠ να δίνει εκείνη τα άμεσα λεφτά που θέλουν τα σωματεία για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να τα παίρνει σε μετέπειτα στάδιο η ΚΟΠ από την συμφωνία του κάθε σωματείου με όποιαδήποτε πλατφόρμα τηλεοπτικών.  
Αυτό δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε εμείς αλλιώς εκτός από πλήρη εξάρτηση του εκάστοτε σωματείου από την ΚΟΠ. Όταν είσαι υπό καθεστώς και οικονομικής εξάρτησης από την ΚΟΠ, πως μπορείς να σηκώσεις ανάστημα σε όλα αυτά τα βρώμικα παιχνίδια της ΚΟΠ για τα οποία έκανε ιδιαίτερη μνεία και ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Τζιωνής πολλές φορές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα την θέση της για τα πιο πάνω. Τόσο για το ζήτημα Ρέικβαρτ όσο και για τα οικονομικά. Δεν θέλουμε ούτε καν να σκεφτόμαστε ότι μπορεί, λόγω κρίσιμης κατάστασης στα οικονομικά μας, το τιμημένο σωματείο μας να κάνει άθελά του πλάτες στο διεφθαρμένο σύστημα της ΚΟΠ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στυλοβάτης  του σωματείου από την γέννηση του είναι ο ΛΑΟΣ. Καλούμε το ΔΣ να ενημερώσει με ειλικρίνεια τον ΛΑΟ του για το πως έχει η κατάσταση και να πάρουμε ΜΑΖΙ αποφάσεις. 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa