ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα γίνει σου λέω πανικός!

Θα γίνει σου λέω πανικός!

Η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Ομόνοιας, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος». Θα αρχίσει στις 18:30 και είναι βέβαιο ότι θα γίνει πανικός. Ο κόσμος της ομάδας αναμένει με αγωνία να δει από κοντά κάποια από τα νέα αποκτήματα, να αποθεώσει Πάμπο Χριστοδούλου και ποδοσφαιριστές και να στείλει το μήνυμα τι θα ακολουθήσει από πλευράς του στην διάρκεια της σεζόν.

Bet on Alfa

Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Παρόλο που η Ομόνοια μετά από 15 χρόνια δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο κόσμος προσδοκεί ότι, το γεγονός αυτό θα αξιοποιηθεί για το «χτίσιμο» μιας δυνατής ομάδας. Πιστεύει στην δουλειά του Πάμπου και των συνεργατών του, στις επιλογές παικτών που θα γίνουν και αναμένει πως, η νέα σεζόν θα βρει και πάλι την Ομόνοια πρωταγωνίστρια.

Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν στο «Ηλίας Πούλλος» και αναμένεται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος «διψά» και αναμένει με αγωνία την έναρξη της νέας περιόδου.

Στη σημερινή «πρώτη» θα είναι παρόντες από τους νέους οι Καντέ, Αραούχο (λογικά θα ανακοινωθεί σήμερα), Κανού και Σοαρες (που ήλθε χθες και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις).

Ως γνωστόν, καθορίστηκε τιμή εισόδου στα 5 ευρώ και περιλαμβάνει ένα λαχνό (αξίας 5 ευρώ), η κλήρωση του οποίου θα γίνει την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου (5 Ιουλίου), με δώρο ένα αυτοκίνητο Ford Focus

Autoremarketing

Bet on Alfa