ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦθάνει (και) ο Γκονζάλες

Φθάνει (και) ο Γκονζάλες

Στην Κύπρο αναμένουν σήμερα στην Ομόνοια (και) τον Αργεντινό ακραίο επιθετικό, Λεάντρο Γκονζάλες. Ο 31χρονος άσος, που είχε υποχρεώσεις μέχρι τις 25 Ιουνίου με την ομάδα της Ατλέτικο Τουκουμάν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, ξεκουράστηκε για λίγες μέρες και σήμερα αναμένεται για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ως γνωστόν, ανακοινώθηκε καταρχήν συμφωνία από το σωματείο.

Bet on Alfa

Ο Γκονζάλες αφού υπογράψει το συμβόλαιό του θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονο όπως η υπόλοιπη ομάδα αφού πριν από ένα δεκαήμερο αγωνιζόταν. Θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς φθάνοντας στην πορεία στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας. Θα γίνει σωστή διαχείριση ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Βάσει βιογραφικού κρίνεται αξιόλογη η περίπτωση του Γκονζάλες, ο οποίος για πρώτη φορά θα βγει εκτός Λατινικής Αμερικής.

Εξάλλου, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που εμπλέκουν την Ομόνοια στην απόκτηση του Τζιχόν Μουρίγιο. Ο νεαρός εξτρέμ από τη Βενεζουέλα ανήκει στην Μπενφίκα μέχρι το 2020 και τις τελευταίες δυο σεζόν ήταν στην Τοντέλα με τη μορφή δανεισμού.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας zerozero.pt αναφέρει πως για την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή κινήθηκε και ομάδα από το MLS, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα. Προστίθεται πως, το όνομα του Μουρίγιο συνδέθηκε με την Ομόνοια και την Εστορίλ, του Πέδρο Εμανουέλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa