ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Σοάρες, ο «άσος» και οι άλλοι...

Ο Σοάρες, ο «άσος» και οι άλλοι…

Μετά την υλοποίηση της μετεγγραφής του Ράφα Λόπες, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί και την πρώτη του προπόνηση στις Πλάτρες, η προσοχή στρέφεται σε άλλες δυο περιπτώσεις: Κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα.

Bet on Alfa

Για τη θέση στα στόπερ, η προτεραιότητα είναι ο Γουίλιαμ Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και είναι ορατό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Τα επόμενα 24άωρα θα διαφανεί εάν θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση, με εμπειρία και πολλές παραστάσεις. 

Η άλλη περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Πάμπο Χριστοδούλου και θέλει να κλείσει άμεσα και αυτό το κεφάλαιο, είναι ο τερματοφύλακας. Η Ομόνοια μετά τον Φελτχούιζεν βρέθηκε πολύ κοντά σε έναν άλλο Ολλανδό τερματοφύλακα. Κι ενώ ήταν έτοιμος να έλθει στην Κύπρο, η σύζυγός του δεν επιθυμούσε το ίδιο γι’ αυτό και δεν έγινε εφικτό να υλοποιηθεί η μετεγγραφή. 

Το τεχνικό τιμ αξιολόγησε κι άλλες περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε, τράβηξε πολύ το θέμα με τον «άσο». Μέσα στην εβδομάδα, όμως, αναμένεται να υλοποιηθεί και αυτή η μετεγγραφή. 

Απ’ εκεί και πέρα, θα απομένουν τουλάχιστον άλλες δυο κινήσεις. Ανασταλτικός μέσος και εξτρέμ. Ενδέχεται αυτές οι μετεγγραφές να υλοποιηθούν στην πορεία και όταν η ομάδα θα βρεθεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (19 Ιουλίου – 1η Αυγούστου).

Autoremarketing

Bet on Alfa