ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘύρα 9: "Δέστε τους, είναι αυτοί που μας ακύρωσαν"

Θύρα 9: “Δέστε τους, είναι αυτοί που μας ακύρωσαν”

Μακροσκελή καυστική ανακοίνωση για τα τεκτενόμενα που αφορούν την CYTA εξέδωσε η Θύρα 9.

Bet on Alfa

Δείτε την αυτούσια:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Από την πρώτη στιγμή παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την στάση του Δ.Σ της CYTA. Επιλέξαμε μέχρι τώρα να μην τοποθετηθούμε αφού σε μεγάλο βαθμό μας κάλυπταν οι τοποθετήσεις της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η τελευταία εξέλιξη όμως με την βελτιωμένη πρόταση προς την Ανόρθωση, η οποία αν είναι δυνατόν έχει το ίδιο ύψος με την πρόταση που συζητούσε το σωματείο μας με την CYTA, μας αναγκάζει να πούμε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια.

Καταρχήν το ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και το τι μάζα και δυναμική έχει ο κόσμος της δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι έχουμε, είχαμε και θα έχουμε τον περισσότερο κόσμο στο νησί. Επίσης γνωρίζουν οι πάντες ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί μεγάλο αριθμό οπαδών σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις πόλεις της Κύπρου. Θα μπορούσαμε να γράψουμε στοιχεία και αριθμούς που επιβεβαιώνουν τα πιο πάνω, ακόμα και από την περσινή χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας, δεν χρειάζεται όμως αφού στο Δ.Σ της CYTA τα γνωρίζουν καλά όλα αυτά, δεν τους ενδιαφέρουν όμως αφού άλλες είναι οι διαταγές τους.

Το ίδιο Δ.Σ που σήμερα για να πάρει τα δικαιώματα κάποιων ομάδων προσφέρει ανεξέλεγκτα εκατομμύρια μέσω βελτιωμένων προτάσεων, πριν λίγες βδομάδες με ευκολία χάλασε την συμφωνία με την ομάδα μας αθετώντας παράλληλα το προσύμφωνο που οι ίδιοι είχαν στείλει. Οι κύριοι και οι κυρίες του Δ.Σ που σήμερα κόπτονται για να μην χάσουν τα δικαιώματα αυτών των ομάδων δεν ίδρωσαν καθόλου όταν έχαναν τα δικαιώματα της ομάδας μας.

Ένα μάτσο διορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να κρύβονται πίσω από ένα Διοικητικό Συμβούλιο και να κάνουν όργια σε βάρος της ομάδας μας αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δέστε τους καλά στην φωτογραφία που οι ίδιοι ανάρτησαν, αυτοί είναι που αποφάσισαν να ακυρώσουν την συμφωνία με την ομάδα μας, αυτοί είναι που αποφάσισαν ότι το brand name του Αποέλ αξίζει διπλάσια λεφτά από την λαοφιλέστερη ομάδα του νησιού, αυτοί είναι που αποφάσισαν ότι η Ανόρθωση αξίζει πρόταση ίδιας αξίας με την ομάδα μας.

Τόσα χρόνια τους μάθαμε, τους ζήσαμε και τους αηδιάσαμε. Διαφορετικά πρόσωπα, άλλοι οργανισμοί αλλά πάντα εκτελούν τις ίδιες εντολές. Αυτή την φορά όμως δεν έχουμε καμιά διάθεση να αφήσουμε απλήρωτους τους ανοικτούς μας λογαριασμούς. Υποσχόμαστε στον πράσινο λαό ότι τίποτα δεν θα μείνει ατιμώρητο, καλούμε τους πάντες να βρίσκονται σε επιφυλακή αφού σε τυχών επίσημη επιβεβαίωση των πιο πάνω η αντίδραση μας θα είναι μαζική και δυναμική.

Κλείνουμε με μια τελευταία υπόσχεση, η οργή μας θα φτάσει μέχρι και τον τελευταίο που θεωρεί ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Από τον ίδιο τον οργανισμό, σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και τέλος μέχρι αυτούς που δίνουν τις εντολές. Θα τα πούμε.

ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

Υ.Γ 1 – Οι καθοδηγούμενες διαρροές στα Μ.Μ.Ε (για ταυτοποίηση στους αγώνες του πρωταθλήματος) δείχνουν ότι οι ανίκανοι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την αποτυχία εφαρμογής του μέτρου στο Σούπερ Καπ, θέλουν να μετρήσουν αντιδράσεις. Ας τους πούμε τότε και τους δικούς μας σκοπούς. Με όλες μας τις δυνάμεις θα εναντιωθούμε στο μέτρο, θα στήσουμε κοινό μέτωπο με το Δ.Σ της ομάδας μας, με τους οργανωμένους οπαδούς των άλλων ομάδων και με όποιων άλλο ταχθεί στο ίδιο στρατόπεδο μαζί μας. Όταν καταφέρουμε τα πιο πάνω θα σας πολεμήσουμε με λύσσα όπως είχαμε ξανακάνει και πριν μερικά χρόνια, θα σας νικήσουμε όπως σας είχαμε νικήσει και τότε. Για ακόμα μια φορά θα νικήσουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα χάσετε εσείς που το παίζεται πάτρονοι του αγαπημένου μας αθλήματος. Είμαστε έτοιμοι, σας περιμένουμε να σας ξεφτιλίσουμε με τα επιχειρήματα μας και να σας αποδείξουμε την αποφασιστικότητα μας. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Υ.Γ 2 – Σημειώστε την ημερομηνία Κυριακή 27 Αυγούστου Fan Day στον Κεντρικό. Φουσκωτά για τους μικρούς, έκδοση season ticket, ανοικτή συνεδρία μαθητικού, graffiti, μπογιάτισμα καινούργιων πανό και μουσική. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ 3 – Παρόλη την καθυστερημένη ανακοίνωση την Κυριακή πάμε να στήσουμε το δικό μας πάρτυ στην Βόρεια στο φιλικό με τον Ερμή.

Autoremarketing

Bet on Alfa