ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔυνατό τέστ, πρόβα ενδεκάδας!

Δυνατό τέστ, πρόβα ενδεκάδας!

Το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το πρώτο ματς πρωταθλήματος δίνει απόψε η Ομόνοια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Γκουλέ» και ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 (ζωντανά μέσω livestreaming από το «Omonoia Premium»).

Bet on Alfa

Πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ για το «τριφύλλι», με τον Κύπριο τεχνικό να προτίθεται να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Γκουλέ» ενδεκάδα πρωταθλήματος. Αναμένεται να δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, που θα είναι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου.

Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή, εάν δεν είναι οι ίδιοι ένδεκα, αναμένεται να προκύψει μια άντε δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση διεκδικεί ο Γκονζάλες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, να μετακινηθεί ο Χριστοφή στο δεξί και να μείνει στον πάγκο ο Αντόνια. Επίσης, τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικεί από τον Καντέ ο Μαργκάσα.

Η αποστολή της Ομόνοιας θα επιστρέψει αύριο βράδυ στην Κύπρο. Οι διεθνείς θα βρεθούν νωρίτερα εδώ, με άλλη πτήση, για να ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα που θα αρχίσει αύριο το απόγευμα την προετοιμασία της.

Ενδέχεται να γίνει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή, με ομάδα μικρότερης Κατηγορίας. Σκοπός του θα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν θα αγωνιστούν στο αποψινό φιλικό παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa