ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔηλώσεις Σιμόν και Τζέισον ενόψει Εθνικής

Δηλώσεις Σιμόν και Τζέισον ενόψει Εθνικής

Η Εθνική μας μπορεί να είναι ανταγωνιστική με οποιοδήποτε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνει και στον αυριανό αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, δήλωσε μεταξύ άλλων στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν.

Bet on Alfa

Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, ο κ. Σιμόν δεν παρέλειψε να στείλει τα συλλυπητήρια του προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη για το χαμό της κόρης του, λέγοντας συγκεκριμένα πως «σήμερα είναι μια λυπηρή μέρα για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Ο Πρόεδρος να ξέρει πως είμαστε δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Όσον αφορά το αγωνιστικό, δήλωσε:
«Έχω διαπιστώσει πως ο κόσμος στην Κύπρο αγαπά με πάθος τις ομάδες του. Θέλω να μικρύνουμε αυτό το κενό που υπάρχει μεταξύ της αγάπης για την ομάδα και της αγάπης προς την Εθνική. Ο κόσμος έχει αντίληψη, μπορεί να διακρίνει την καλή προσπάθεια και αν έρθει στο γήπεδο να δει την Εθνική του, θα το διαπιστώσει.

«Είναι σημαντικό να έχουμε την στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το επόμενο βήμα, αν αλλάξουμε επίπεδο. Είναι κλειδί για αυτή την ομάδα να έχει τον κόσμο δίπλα της. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικό για τη Βοσνία, όμως δεν είναι λιγότερο σημαντικός για εμάς. Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες το ίδιο και προσπαθούμε σε όλους για τη νίκη».

Ο κ. Σιμόν δήλωσε επίσης:
«Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω με τους ποδοσφαιριστές μου και διακρίνω τη μεγάλη τους επιθυμία να πετύχουν με την Εθνική. Επίσης, το προσωπικό και η Ομοσπονδία μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε ούτως ώστε εμείς να ασχολούμαστε μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα που θα έχει περηφάνεια και δικό της DNA, μια ομάδα που να πιστεύει ότι είναι ικανή να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο. Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις».
Ερωτηθείς για τυχόν αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για την απόφαση του Στάθη Αλωνεύτη να αποχωρήσει από την Εθνική, δήλωσε:
«Σε όλες τις Εθνικές υπάρχουν προβλήματα είτε από τραυματισμούς είτε από κάρτες. Έχω ένα εξαιρετικό ρόστερ, το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσα να έχω τη δεδομένη στιγμή. Πάντα ασχολούμαι μόνο με τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου και οι οποίοι μπορούν να με βοηθήσουν. Ασφαλώς θέλω κάποια παιδιά που είναι τραυματίες να επιστρέψουν, όμως αυτή την στιγμή εμπιστεύομαι πλήρως τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου».

Τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Τζέισον Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κ. Ραν Μπεν Σιμόν. Τον είχα προπονητή μου στην ΑΕΚ και πραγματικά έμαθα από αυτόν πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο που δεν τα ήξερα προηγουμένως.

Τα προηγούμενα χρόνια φτάσαμε κοντά στο να πετύχουμε κάτι καλό ως Εθνικής, με αυτό τον προπονητή πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και όλοι ανυπομονούμε για τις προκλήσεις που μας περιμένουν. Θα ήταν φανταστικό να μπούμε αύριο στο γήπεδο και να δούμε πολύ κόσμο στις κερκίδες για να ενισχύσει την προσπάθεια μας».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa