ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΡε, μπας και μας κάνει πλάκα;

Ρε, μπας και μας κάνει πλάκα;

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τη φετινή Ομόνοια είναι αδιανόητο. Ευκαιρίες με το τσουβάλι, τις οποίες δεν μετουσιώνει σε πολλά γκολ ώστε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να ξεγνοιάσει και να μην έχει έγνοια αν κάνει λάθος ο Φελτχούιζεν στην έξοδό του και από την άλλη, λάθη και πάλι λάθη στην άμυνα που τα πληρώνει. Μάλιστα, το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη της. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Bet on Alfa

Η Ομόνοια αδικεί τον εαυτό της, γιατί πραγματικά και στα τρία ματς απέναντι σε νεοφώτιστη ομάδα, ήταν εμφανώς καλύτερη και τελικά από τους εννιά διεκδικήσιμους βαθμούς πήρε μόλις δύο. Κρίμα και πάλι κρίμα αφού σ’ αυτό το ξεκίνημα, μπορούσε να έχει το απόλυτο των βαθμών, γεγονός που θα της επέτρεπε να ανακτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμική.

Σίγουρα αλλιώς ανέμενε ο Πάμπος Χριστοδούλου και όχι μόνο αυτό το ξεκίνημα. Και ο πιο απαισιόδοξος δεν περίμενε ότι σήμερα η Ομόνοια θα μετρά απώλεια επτά βαθμών και πόσο μάλλον απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι: θα μάθει επιτέλους από τα λάθη της ή το σκηνικό που παρουσιάστηκε στα πρώτα παιχνίδια θα το δούμε και στην πορεία; Γιατί, και προηγουμένως, με την πρώτη απώλεια βαθμών λέχθηκε πως δεν θα επαναληφθούν λάθη που θα στοιχίσουν στην ομάδα, κι όμως τα είδαμε και στα τελευταία δυο ματς.
Και δεν είναι καθόλου θετικό το γεγονός ότι, ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε αναφορά σε «πιπίλα». Επισήμανε ότι, η Ομόνοια δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να της κάνει πολλές ευκαιρίες, όμως στις λίγες που κάνει τις πληρώνει με γκολ λόγω ατομικών λαθών. Ίσως αυτό να είναι πιο τραγικό. Και πόσο μάλλον όταν τα λάθη, ατομικά και μη, επαναλαμβάνονται και στερούν από την ομάδα βαθμούς.

Ευχόμαστε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα και με την επανέναρξή του θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο. Όχι όσον αφορά στο παιχνίδι που παίζει, γιατί η εικόνα δεν είναι άσχημη, αλλά στην αμυντική συμπεριφορά της και στα ατομικά λάθη. Κάποια απ’ αυτά παιδικά, όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Τέτοια που διερωτάσαι εάν είναι από μικρά παιδιά ή επαγγελματίες που αμείβονται και αδρά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa