ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο δάκρυ του ΠΑΟΚ κυλά ακόμη στα Τέμπη

Το δάκρυ του ΠΑΟΚ κυλά ακόμη στα Τέμπη

Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 1999, έξι νεαρά παιδιά, όλοι τους οπαδοί του ΠΑΟΚ, άφησαν την τελευταία πνοή τους σε ένα τραγικό δυστύχημα που γέμισε με θλίψη όλη την “ασπρόμαυρη” οικογένεια. Χρέος της Πολιτείας να συμπεριλάβει τα ονόματα των θυμάτων στην ονοματοδοσία της νέας σήραγγας.

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, ο χρόνος παγώνει. Στο μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν γκολ, χαμένες ευκαιρίες, θρίαμβοι, ματς που έρχονται, προσδοκία για τίτλους. Τίποτα. Μόνο θλίψη για τα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νέα από τη ζωή. Είναι η μέρα που ένα δάκρυ κυλά και μόνο στη θύμηση του τι είχε συμβεί εκείνο το ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999.

Bet on Alfa

Είναι η μέρα που έφυγαν από τη ζωή ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης (25), η Χριστίνα Τζιόβα (18), ο Αναστάσιος Θέμελης (22), ο Γεώργιος Γκανάτσιος (22), ο Κυριάκος Λαζαρίδης (17), καθώς και ο Αστέριος Αγκζιώτης (68), ο οδηγός του μικρού φορτηγού το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Είναι αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας για να τιμηθεί η μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, συμπεριλαμβάνοντάς τα στην ονοματοδοσία για τα νέα τούνελ των Τεμπών στην οποία ορθότατα συμπεριέλαβε τους 21 αδικοχαμένους μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας, καθώς και το όνομα του Σέρτζιο Σιάνι, του Ιταλού μηχανικού, τεχνικού διευθυντή του έργου, που σκοτώθηκε σε κατολίσθηση.

Αναδημοσίευση: sport24.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa