ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο βλέμμα στους Εκίθα και Μπεντέκε

Το βλέμμα στους Εκίθα και Μπεντέκε

Φιλικό παιχνίδι  προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει το απόγευμα (16:00) η Ομόνοια απέναντι στον Χαλκάνορα. Το ματς θα γίνει στο «Ηλίας Πούλλος» και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα θελήσει μέσω αυτού του αγώνα να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που απουσιάζουν οι διεθνείς.

Bet on Alfa

Παράλληλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς, να το κάνουν σήμερα και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.
Το σημερινό φιλικό προσφέρεται περισσότερο για τους Εκίθα και Μπεντέκε. Είναι οι μόνοι από τους νεοφερμένους που δεν πήραν ακόμη χρόνο σε επίσημο παιχνίδι. Δεν έκαναν ακόμη ντεμπούτο. Ο Ισπανός αμυντικός λόγω ενός τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης και ο Βέλγος επιθετικός επειδή εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις. 

Στο πρόσωπο του Εκίθα στην Ομόνοια βλέπουν ως μια λύση για βελτίωση της αμυντικής γραμμής. Έμπειρος και με καλό βιογραφικό ο Ισπανός, μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια βελτίωσης αλλά και επανόδου της ομάδας στις επιτυχίες. 

Ακόμη, το σημερινό φιλικό είναι άλλη μια ευκαιρία και για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τους έδωσε την ευκαιρία στο προηγούμενο φιλικό με την Καρμιώτισσα, αναμένεται να το κάνει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα. Με αυτό τον τρόπο τους αξιολογεί και γνωρίζει ποιοι είναι σε θέση να κάνουν το βήμα.

Το επόμενο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοιας είναι στις 15 Οκτωβρίου με τον Ερμή στο ΓΣΖ. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού να αποθεραπευθούν πλήρως. Οι Χριστοφή και Δημητρίου θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο δεύτερος ίσως αγωνιστεί για κάποιο διάστημα στο σημερινό φιλικό. Μέχρι το ματς με τον Ερμή αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Κανού.

Autoremarketing

Bet on Alfa