ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επόμενη μέρα στο Τριφύλλι...

Η επόμενη μέρα στο Τριφύλλι…

Η επόμενη  μέρα στο Τριφύλλι μας βρίσκει όλους απογοητευμένους αλλά κυρίως προβληματισμένους με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Bet on Alfa

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στην χθεσινή δημοσιογραφική δήλωσε πως θα μιλήσει με το Συμβούλιο αν είναι αυτός το πρόβλημα, ρίχνοντας το μπαλάκι στο Δ.Σ. Λίγο αργότερα ήρθε η “απάντηση” από τον Ανδρέα Δημητρίου ο οποίος τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κτίσει με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του.

Με την ενέργεια αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ ύψωσε… ασπίδα προστασίας στον προπονητή και στο τεχνικό του επιτελείο και πολύ σωστά έπραξαν κατά την άποψη μας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να στηρίξουν τον προπονητή μέχρι τέλους. Η συνταγή του να διώχνω προπονητή στα μέσα της σεζόν έχει δοκιμαστεί πολλάκις και έχει αποτύχει παταγωδώς και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Δ.Σ. Παράλληλα όμως επιβάλλεται να βρεθούν οι λύσεις ώστε η ομάδα να δείξει αγωνιστική ανάκαμψη. Η διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να λειτουργήσει ευεργετικά για τους Πράσινους, αξιοποιώντας την διακοπή των δύο βδομάδων για να ανασυνταχθεί  η ομάδα ενόψει της συνέχειας. 

Autoremarketing

Bet on Alfa