ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα «χτίσει» χαρακτήρα και ψυχολογία

Να «χτίσει» χαρακτήρα και ψυχολογία

Το ζητούμενο η Ομόνοια το πήρε απέναντι στη Δόξα, δίνοντας μάλιστα και συνέχεια στη θετική παράδοση αφού για Πέμπτη σερί σεζόν έφυγε με το «διπλό» από το Μακάρειο. Η απόδοση της ομάδας μπορεί να μην έφθασε σε ψηλά επίπεδα, όμως αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Κι άλλες ομάδες κατάφεραν σε πολλά παιχνίδια τους, χωρίς να έχουν καλή παρουσία να φθάσουν στο τρίποντο. Γιατί με την Ομόνοια να γίνεται συζήτηση συνεχώς, εάν έπαιξε καλά ή όχι. Σημασία έχει ότι νίκησε, κάτι που είχε τεράστια ανάγκη και βλέπει τη συνέχεια, που προμηνύεται πολύ δύσκολη αφού έχει να δώσει δυο ντέρμπι με ΑΕΚ εκτός έδρας και Απόλλωνα στο ΓΣΠ, μάλιστα χωρίς τον Ντάρμπισαϊρ.

Bet on Alfa

Ήταν σημαντικό το «διπλό» για την τόνωση του ηθικού των παικτών αφού προηγήθηκαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και στο κάτω – κάτω, σε άλλο ένα ματς η Ομόνοια ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και ευτυχώς αυτή τη φορά είχε την ουσία. Αυτό που θα πρέπει να κάνει τώρα, έστω κι αν ακολουθούν δύσκολα ματς, στις κορυφαίες ίσως ομάδες του πρωταθλήματος, είναι να «χτίσει» επιτέλους. Να δώσει και συνέχεια, να «φωνάξει» ότι είναι εδώ και δεν θα αφήσει άλλη μια σεζόν να πάει χαμένη.

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, να έχουν συνέχεια στο παιχνίδι τους και όχι να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα που σε προηγούμενα ματς τα πλήρωσαν. Και χθες, το γκολ της Δόξας ήταν από κακή αμυντική συμπεριφορά. Πάλι καλά που αντέδρασε άμεσα η ομάδα. Είναι κρίμα στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να τρέχει το αποτέλεσμα. Επίσης, στην επίθεση, υπάρχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες, άλλες τόσες προϋποθέσεις απέναντι σε ανοιχτή άμυνα και τις πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Κρίμα. Όταν έχει την ευκαιρία θα πρέπει να τελειώνει τις φάσεις, να «καθαρίζει» το ματς.

Autoremarketing

Bet on Alfa