ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπαγορεύονται τα λάθη στις επιλογές... Στη Βουλγαρία ο Πάμπος!

Απαγορεύονται τα λάθη στις επιλογές… Στη Βουλγαρία ο Πάμπος!


Στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και πιθανό να έχει επαφή μαζί τους και τους εκπροσώπους τους, βρίσκεται ο Πάμπος Χριστοδούλου. Μαζί του και ο Μάκης Παπαϊωάννου, διευθυντής ποδοσφαίρου στην Ομόνοια. 

Bet on Alfa

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, θέλοντας να εντάξει έγκαιρα τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να είναι διαθέσιμοι με το «καλημέρα» στο 2018, ταξίδεψε στη Βουλγαρία για να έχει πλήρη άποψη για ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν.

Η θέση του τερματοφύλακα και του ανασταλτικού μέσου «καίνε» και στις δυο συγκεκριμένες θέσεις η Ομόνοια επιβάλλεται να ενισχυθεί εγκαίρως. Παράλληλα αναμένεται να γίνει κίνηση με επιτελικό μέσο και ενδεχομένως με επιθετικό, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Εκίθα είναι σε θέση να βοηθήσει. Ο Πάμπος πιστεύει στον Ισπανό και τον περιμένει ώστε να σουλουπώσει την άμυνα. Θεωρεί πως είναι, ποιοτικός ποδοσφαιριστής με ηγετικά προσόντα.
Είναι ξεκάθαρο πως, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό και με τα κενά που παρουσίασε η Ομόνοια στον πρώτο γύρο, απαγορεύονται τα λάθη στις επιλογές των ποδοσφαιριστών, παρόλο που η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου δεν είναι και η πιο προσιτή.

Η Ομόνοια θα πρέπει να ενισχυθεί και οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα και να κάνουν και τη διαφορά. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να κάνει το βήμα προς τα μπρος και να αυξήσει τις πιθανότητές της για επίτευξη του στόχου της με το τέλος της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa