ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈνα διπλό που αν έρθει....

Ένα διπλό που αν έρθει….

H OMONOIA ταξιδεύει αύριο βράδυ στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε έναν καθοριστικό αγώνα για την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας μετά τη νίκη απέναντι στην Δόξα την περασμένη αγωνιστική στο Μακάριο Στάδιο,αν καταφέρει να κολλήσει 2ο διπλό και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αυτό θα αποτέλεσει βάλσαμο στις πλήγες της και θα τη δώσει μεγάλη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια.

Bet on Alfa

Πρόκειται τον σημαντικότερο (μέχρι στιγμής) αγώνα του φετινού πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να φανούν συνεπείς σε αυτό το κρίσιμο ραντέβου. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που ίσως φέρει τους τρείς βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου να αποφύγουν τα ατομικά λάθη που μας στοίχησαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα της Λάρνακας δύσκολα συγχωρεί και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προσεχτικοί.

Παράλληλα όσοι κληθούν να αγωνιστούν πρέπει στο γήπεδο να βγάλουν μεγάλη ένταση, πάθος και θέληση. Να πιστέψουν στον εαυτό τους και το βράδυ της Δευτέρας να χαρίσουν τη νίκη στην πράσινη οικογένεια. Μια νίκη που αν έρθει ίσως αλλάξει πολλά….

Autoremarketing

Bet on Alfa