ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επόμενη μέρα.

Η επόμενη μέρα.

Με την πάροδο των ημερών καταλαγιάζει σιγά-σιγά η πίκρα , ο θυμός και η απογοήτευση ο θυμός και εκείνο το οποίο οφείλουμε όλοι να κάνουυμε είναι να δούμε με ψυχραιμία το αύριο.

Bet on Alfa

Είχαμε εισηγηθεί και το 2016 πριν τις εκλογές, ότι έπρεπε να υπάρξει ευρύτερος προβληματισμός και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την διοικητική δομή του σωματείου. Είχαμε εισηγηθεί επίσης ότι η επόμενη διοίκηση, δηλαδή αυτή που έχουμε τώρα, θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για καταστατική συνέλευση για υλοποίηση δομικών αλλαγών.

Τότε κανένας δεν συμμεριζόταν αυτή τη θέση.

Σήμερα, αυτή η ανάγκη προκύπτει όσο ποτέ άλλοτε και υπάρχει και ευρύτερη συμφωνία από μεγάλη μερίδα ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Κατά τη γνώμη μας η διοίκηση πρέπει με ψυχραιμία να αναλύσει τα δεδομένα, να παραδεχτεί τα λάθη της και να αναλάβει πρωτοβουλίες για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για συζήτηση της κατάστασης.

Μία εισήγηση είναι να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας από άτομα που ενδιαφέρονται, για να επεξεργαστούν λύσεις οι οποίες αφού υιοθετηθούν από το διοικητικό συμβούλιο θα προταθούν σε καταστατική γενική συνέλευση.

Κατά τη γνώμη μας βασικό στοιχείο αυτής της διαδικασίας, εάν υιοθετηθεί, πρέπει να είναι η ειλικρίνεια στην κατάθεση απόψεων και η διάθεση για διάλογο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa