ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαρασκηνιακές ζυμώσεις χωρίς να αποκλείονται πρόωρες εκλογές.

Παρασκηνιακές ζυμώσεις χωρίς να αποκλείονται πρόωρες εκλογές.

Πολλές φορές μέσα από μία κρίση δημιουργούνται οι προυποθέσεις για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο.

Bet on Alfa

Οι τελευταίες εξελίξεις στο σωματείο μας ενεργοποίησαν εκ νέου το ενδιαφέρον γνωστών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ,  που πάντοτε ήταν δίπλα στο σωματείο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτοί οι παράγοντες  μελετούν τρόπους να παρέμβουν στα πράγματα με στόχο πάντοτε να διασωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και να τεθεί σε τροχιά ανάκαμψης.

Τον Φεβρουάριο του 2016 είχαμε γράψει ένα άρθρο με αφορμή τις εκλογές στο σωματείο τον Ιούνιο του 2016. Εκεί αναφερθήκαμε σε μία προσπάθεια κάποιων ατόμων για να εμπλακούν στα πράγματα η οποία όμως δεν καρποφόρησε. Οι λόγοι είναι πολλοί με βασικότερο τη διαχείριση του οικονομικού.

Όπως είναι φυσιολογικό για να υπάρξει ενδιαφέρον από σοβαρά άτομα θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι θα διασφαλίσουν κάποια βασικά πράγματα όπως π.χ. διαχωρισμό του χρέους για να μπορέσουν έτσι να κτίσουν σε γερές βάσεις.

Σήμερα βρίσκεται στα σπάργανα της μία νέα προσπάθεια. Πιθανόν να υπάρξουν και άλλες.

Ελπίζουμε να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις για να υπάρξει θετική αλλαγή προς όφελος του σωματείου.

Η αντικειμενική εξέταση των πραγμάτων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παρούσα διοίκηση δεν έλυσε το οικονομικό. Δεν εννοούμε να εξοφλήσει τα χρέη,   αλλά  να μπορεί το σωματείο να έχει ελάχιστη ρευστότητα. Αντίθετα έχει προχωρήσει σε υπερδανεισμό, υποθηκεύοντας 2 και 3 φορές τα όποια περιουσιακά στοιχεία του σωματείου με αποτέλεσμα το σωματείο να είναι επικίνδυνα εκτεθειμένο. Λύσεις δεν φαίνεται να υπάρχουν για την ώρα.

Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, και ειδικά την οικονομική κατάσταση του σωματείου οι πρόωρες εκλογές δεν πρέπει να αποκλείονται. Το ότι είναι οι προεδρικές εκλογές στη μέση και η εκστρατεία είναι επιπρόσθετος μπελάς.

Autoremarketing

Bet on Alfa