ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο black out στο οικονομικό θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Το black out στο οικονομικό θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Ο Αντώνης Τζιωνής κρατά κλειστά τα χαρτιά του στο οικονομικό χωρίς να δίνει πλήρεις εξηγήσεις για τις πηγές προσωρινών και δανεικών εσόδων του σωματείου. Τις λεπτομέρειες γνωρίζει μόνο ένας στενός κύκλος ατόμων.

Bet on Alfa

Αυτή η κατάσταση δεν βοηθά το σωματείο.

Ο ίδιος ο Αντώνης Τζιωνής έχει κατηγορήσει προηγούμενες διοικήσεις για οικονομικά εγκλήματα συνεπώς έπρεπε να ήταν πιο ευαίσθητος και πιο προσεκτικός σε αυτά τα θέματα για να μην κατηγορηθεί το ίδιο.

Όταν δανείζεσαι τεράστια ποσά  χωρίς να ενημερώνεις το διοικητικό συμβούλιο ή κάνεις ενημέρωση του στυλ “επιτρέψετε μου να μην σας πω ποιος μας δάνεισε” ή κάτι παρόμοιο, απλά επιτείνεις την κατάσταση.

Ταυτόχρονα η ανησυχία μας μεγαλώνει όταν μαθαίνουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δέχονται αυτή τη διαβέβαιωση και δεν ρωτούν για να μάθουν. Και δεν ρωτούν διότι δεν θέλουν να έχουν ευθύνη. Βεβαίως πλανώνται εάν νομίζουν κάτι τέτοιο, διότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα όλοι γνωρίζουν ότι το σωματείο πνίγεται. Κανένας δεν δικαιολογείται να σφυρίζει αδιάφορα.

Αντιλαμβανόμαστε την τραγικότητα της κατάστασης και επαναλαμβάνουμε ότι ο πρόεδρος έχει ευθύνη να βγει να ενημερώσει το κόσμο για την οικονομική κατάσταση του σωματείου. Με αληθινά στοιχεία.

Να πει από που δανείστηκε λεφτά, από ποιους , με ποιους όρους και πως σκοπεύει να τα αποπληρώσει. Η πολιτική του σκοταδισμού που έχει επιβληθεί από το πρόεδρο και τα άτομα του στενού του κύκλου, όχι μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά και σε άλλα, είναι ολέθρια και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη καταστροφή.

Autoremarketing

Bet on Alfa