ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣημαντικές εξετάσεις στην «έδρα» του Πέτεφ

Σημαντικές εξετάσεις στην «έδρα» του Πέτεφ

Δυο σπουδαίας σημασίας παιχνίδια θα δώσει η Ομόνοια σε διάστημα τριών ημερών. Αύριο με τον Απόλλωνα και το Σάββατο με την ΑΕΛ. Και τα δύο στη Λεμεσό, στο Τσίρειο. Το στάδιο που αποτελεί την «έδρα» του Ιβάιλο Πέτεφ αφού εκεί έζησα το προηγούμενα ματς στην προηγούμενη παρουσία του ως τεχνικός στο πρωτάθλημά μας, αφού ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ τη σεζόν 2013-14. Μάλιστα, ο Βούλγαρος τεχνικός έχασε το πρωτάθλημα για μια κροτίδα! Το έζησε κι αυτό ο νυν προπονητής της Ομόνοιας απέναντι στον Αποέλ και γνωρίζει τι εστί ο «αιώνιος» αντίπαλος.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, λοιπόν, θα δώσει εξετάσεις απέναντι στις ομάδες της Λεμεσού, που βρίσκονται λίγο πιο πάνω στη βαθμολογία. Είναι παιχνίδια στα οποία η Ομόνοια καλείται να δείξει χαρακτήρα και ότι έκανε σημαντική πρόοδο. Η αλλαγή είναι εμφανής, ωστόσο σε αυτά τα ματς, στα ντέρμπι, είναι που θα δείξει πόσο πραγματικά άλλαξε. Θα μετρήσει δυνάμεις και με νέες καλές εμφανίσεις αλλά και θετικά αποτελέσματα, θα «φωνάξει» για τα καλά ότι επέστρεψε και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Είναι παιχνίδια μέσα από τα οποία θα χαράξει τον δρόμο που θα πορευθεί στη συνέχεια και θα διαφανεί που μέχρι μπορεί να φθάσει. Ο Πέτεφ γνωρίζει τη σημασία των αγώνων και προετοιμάζει την ομάδα του για να τα «χτυπήσει». Η ψυχολογία είναι ψηλά, όπως και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα καλύτερά της. Η Ομόνοια θα πάει με φόρα και δυναμική αύριο στο Τσίρειο και θα θελήσει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της, να ψάξει το «διπλό» και να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μιχαϊλοφ και Βύντρα αφού το ματς είναι εξ αναβολής. Ο Χριστοδούλου θα υπερασπιστεί την εστία. Επανέρχεται ο Μαργκάσα.

Autoremarketing

Bet on Alfa