ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤακτική και πάθος θα κρίνουν το ντέρμπι

Τακτική και πάθος θα κρίνουν το ντέρμπι

Η Ομόνοια έχει ενώπιον της ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας που θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα και την προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της, την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ομάδα μας προέρχεται από δυο σερί νίκες και θα θελήσει το βράδυ της Τετάρτης να τριτώσει το καλό αλλά και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με τον Πέτεφ στον πάγκο της.

Bet on Alfa

Διατηρεί θετική παράδοση απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως δεν είναι η προϊστορία που παίζει μπάλα αλλά οι ποδοσφαιριστές. Τέτοια παιχνίδια, με τόσο ιδιαίτερη σημασία, κρίνονται στην τακτική  που θα ακολουθήσει η ομάδα και τα όσα δούλεψε στις προπονήσεις αλλά και στο πάθος που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές. Να δείξουν πως το θέλουν περισσότερο από τους αντιπάλους τους. Με αυτό τον τρόπο η Ομόνοια θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η διαπίστωση στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας ο Βούλγαρος τεχνικός, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική. Επίσης, «διαβάζει» πολύ καλό το παιχνίδι του αντιπάλου και αναλόγως τον αντιμετωπίζει. Αυτό αναμένουμε ότι θα κάνει και ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, γνωρίζοντας και αυτός την σημασία του.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα. Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα. Επανέρχεται ο Άλεξ αλλά και ο Κατελάρης (έμεινε εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα λόγω των διαβουλεύσεων με τη Λούγκο), ο Κανού κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει και αν είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Έτοιμος είναι ο Εκίθα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Σόλομον. Αντιθέτως θα απουσιάσει ο Μαδούρο λόγω καρτών.

Autoremarketing

Bet on Alfa