ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι αριθμοί επι Πέτεφ λένε την αλήθεια!

Οι αριθμοί επι Πέτεφ λένε την αλήθεια!

Γνωρίζαμε  ότι ο Ιβάϊλο Πέτεφ ούτε μάγος είναι, ούτε μπορούσε να κάνει θαύματα εξ αρχής όταν αναλάμβανε μια λαβωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς ίχνος ψυχολογίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Bet on Alfa

Παρόλα αυτά ο Βούλγαρος τεχνικός μας διέψευσε πανηγυρικά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έκανε τα αυτονόητα, ή αν έκανε κάτι παραπάνω.

Οι αριθμοί πάντως λένε πάντα την αλήθεια. Και αυτοί μαρτυρούν ότι σε 9 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας ο Πέτεφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 7 νίκες, έφερε μια ισοπαλία (2-2 με τον Εθνικό)  και δέχτηκε μόλις μια ήττα απέναντι στον Απόλλωνα με 1-0 στην Λεμεσό.

Από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τους 22. Η ομάδα μας απόκτησε στοιχεία που της έλειπαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ταυτότητα, χαρακτήρα, πάθος, τσαμπουκά και ποδοσφαιρικό θράσος . Στοιχεία που την οδήγησαν σε δύο ανατροπές με ΑΕΛ και Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι μπορεί να συνεχίσει σκαλί – σκαλί να ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά, φτάνοντας τελικά στην υλοποίηση των στόχων της!

Autoremarketing

Bet on Alfa