ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ καβγάς στο "Πούλλος", η ανάρτηση του Άλεξ και...

Ο καβγάς στο “Πούλλος”, η ανάρτηση του Άλεξ και η πλήρης αποσύνθεση…

Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και προβλήματα είχε να μας φέρει η ανακοίνωση της αποστολής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψες για το σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Πέραν των αναμενόμενων απουσιών από την αποστολή, είχαμε και την απουσία Καντέ, ο οποίος ενημερώθηκε από τον προπονητή πως θα είναι εκτός για λόγους τακτικής. Στη συνέχεια όμως γνωστοποιήθηκε πως πριν από την προπόνηση προηγήθηκε καβγάς μεταξύ Καντέ και Ντάρμπισιρ. Αυτός ο καβγάς φαίνεται να είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πέτεφ αποφάσισε τελικώς να αφήσει εκτός αποστολής τον Καντέ.

Στο όλο περιστατικό ήρθε να προστεθεί και η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Άλεξ Σοάρες απευθυνόμενος στο Καντέ: «Εμείς ξέρουμε τι συνέβη στην πραγματικότητα. Ήρεμα»

Η λαική ρήση… “ενός κακού, μύρια έπονται” ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το σωματείο δείχνει να είναι σε πλήρη αποσύνθεση! Τα προβλήματα από όλες τις πλευρές φαίνεται να έχουν συσσωρευτεί και να έγιναν βουνό. Η νυν διοίκηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να πλησιάσει η εκλογική συνέλευση για να ξεφορτωθεί το βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέρει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο, τόσο αγωνιστικά όσο και γενικά. Το χειρότερο όμως ειναι η έλλειψη βούλησης αλλά και ικανότητας για να αλλάξει έστω και κάτι προς το θετικό.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa