ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Πρωτοφανές, σοβαρή περίπτωση»

«Πρωτοφανές, σοβαρή περίπτωση»

Ο δικηγόρος που εξουσιοδότησε η Ομόνοια, καταθέτοντας αγωγή κατά του Πέτεφ, ο Γιώργος Χριστοφίδης, μίλησε σήμερα το πρωί στον ραδιοσταθμό «Active» και αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Bet on Alfa

«Το σωματείο προχώρησε σε μονομερή τερματισμό της εργοδότησης του προπονητή, για δημόσιες δηλώσεις σε ηλεκτρονικό μέσο στη Βουλγαρία και αναδημοσιεύτηκαν στην Κύπρο. Το περιεχόμενο παραβιάζει τη σύμβαση ανάμεσα στις δυο πλευρές», είπε αρχικά ο κ. Χριστοφίδης.

Και συνέχισε: «Το σωματείο καταχώρησε αγωγή εναντίον του προπονητή σε σχέση με δηλώσεις που τις έκρινε δυσφημιστικές κρίνοντας ότι προκαλούν σοβαρή και ανεπανόρθωτη ζημιά στο σωματείο και για λίβελλο. Ο προπονητής έχει ήδη λάβει επιδότηση από το δικαστήριο».

Ακόμη, επισήμανε: «Η περίπτωση κρίνεται σοβαρή εξαιτίας πολλών παραμέτρων. Κρίνονται σοβαρές οι δηλώσεις. Αναγάγει μια εργασιακή διαφορά. Έχει προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο, η Κύπρος ζει σε ρυθμούς δηλώσεων Πέτεφ τις τελευταίες μέρες. Είναι πρωτοφανές, ίσως η πρώτη φορά που εργοδοτούμενος σωματείου οδηγείται στο δικαστήριο για δηλώσεις».

Ο δικηγόρος της Ομόνοιας στην περίπτωση αγωγής κατά του Πέτεφ, υπογράμμισε: «Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο προς δημοσιοποίηση. Εξετάζονται κι άλλες παράμετροι που προκύπτουν από αυτή την υπόθεση. Ίσως τις επόμενες μέρες να διαφωτίσουμε τον κόσμο».

Είπε επίσης ότι, τα μέλη του σωματείου μπορούν ο καθένας ξεχωριστά να καταθέσουν αγωγή κατά του Πέτεφ. «Το σωματείο είναι νομική οντότητα. Φυσικά πρόσωπα είναι τα μέλη του Δ.Σ. της Ομόνοιας και έχουν κάθε δικαίωμα πως θα χειριστούν το όλο θέμα κι αν θελήσουν ο καθένας ξεχωριστά να προσφύγει στο δικαστήριο. Γνωρίζω ότι προβληματίζει πολλά μέλη το θέμα», σχολιασε.

Καταλήγοντας είπε ότι, ο Πέτεφ έχει παραπεμφθεί από τον πειθαρχικό εισαγγελέα της ΚΟΠ στον αθλητικό δικαστή αφού οι δηλώσεις του είναι προσβλητικές για το ποδόσφαιρό μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa