ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνεδριάζει και αποφασίζει…

Συνεδριάζει και αποφασίζει…

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας. Κρίνεται σημαντική, καθώς βρισκόμαστε μόλις μια βδομάδα πριν την παράδοση του φακέλου για τα Κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Ερώτημα που απασχολεί είναι, πόσο είναι το υπόλοιπο που απαιτείται για να μπορέσει η Ομόνοια να παραδώσει πληρέστατο τον φάκελο.

Bet on Alfa

Εκφράζεται αισιοδοξία πως, με τις συνεχείς προσπάθειες και κινήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν έως και την τελευταία στιγμή, το ποσό θα συμπληρωθεί και το σωματείο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ωστόσο, όλοι στην Ομόνοια καλούν τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει μέχρι και την τελευταία μέρα, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, επετειακών -συλλεκτικών προϊόντων, με την εγγραφή Gold Members και άλλους τρόπους.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Έως τώρα, αυτό που επισημοποιήθηκε εδώ και βδομάδες είναι ότι αυτή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 14/15 Απριλίου. Πλέον, θα πρέπει να οριστεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα. Εκτός απροόπτου θα είναι το πρωί του Σαββάτου, 14 Απριλίου. Κι αυτό καθώς, την Κυριακή 15 του μήνα ορίσθηκε ήδη το ντέρμπι με τον Αποέλ.

Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Μαργκάσα. Θα επιστρέψει ή όχι στις προπονήσεις της ομάδας αφού ο Πέτεφ αποτέλεσε παρελθόν. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επανέλθει, παρόλο που το πιθανότερο σενάριο είναι με το τέλος της σεζόν να αποτελέσει παρελθόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa