ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠεραιτέρω βελτίωση, υπογραφή και προσλήψεις

Περαιτέρω βελτίωση, υπογραφή και προσλήψεις

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά σήμερα, ώστε να καταρτιστεί σε Σώμα. Δηλαδή να πάρει το κάθε μέλος τον τίτλο αλλά και τον ρόλο του στη διοίκηση. Την ίδια ώρα, όπως πληροφορούμαστε, η διαπραγματευτική ομάδα καταβάλλει περαιτέρω προσπάθεια για βελτίωση ακόμη περισσότερο της συμφωνίας με τον Παπασταύρου. Στόχος είναι με το που θα πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο, για εκχώρηση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Σταύρο Παπασταύρου, το τελικό έγγραφο να περιέχει ακόμη καλύτερους όρους για το σωματείο.

Bet on Alfa

Ο Κύπριος επενδυτής, που διαμένει μόνιμα στην Αμερική, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εκλογή του συνδυασμού Λώρη Κυριάκου αλλά και για το γεγονός ότι πλησιάζει η στιγμή της συμφωνίας. Θα βρίσκεται στην Κύπρο την προσεχή Τετάρτη 9 Μαΐου, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με το τυπικό μέρος, την υπογραφή συμβολαίου.

Αφού πέσουν οι υπογραφές, θα μπει το νερό στο αυλάκι για να γίνουν και οι προσλήψεις προσώπων που θα καλύψουν σημαντικά πόστα. Άλλωστε, με κάποιους έχουν γίνει επαφές, υπάρχει και προφορική συμφωνία και είναι θενα χρόνου να ανακοινωθούν.

Ο Μάριος Καμπανελλάς θα είναι ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, ενώ ο Ισπανός Άνχελ Γκόμεζ Ρουίζ εκτός απροόπτου θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ακόμη, προσεγγίστηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου για τη θέση του τιμ μάνατζερ. Εφόσον κλείσουν τα πιο πάνω ζητήματα, θα αρχίσει μια προσπάθεια αξιολόγησης του υφιστάμενου ρόστερ και αναλόγως με το ποιοι θα συνεχίσουν θα αρχίσουν η προσπάθεια μετεγγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa