ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροχωρεί ο Παπασταύρου αλλά και ο Ροής ετοιμάζει πρόταση.

Προχωρεί ο Παπασταύρου αλλά και ο Ροής ετοιμάζει πρόταση.

Προχωρούν οι  διαδικασίες για υλοποίηση της πρότασης Παπασταύρου. Αυτό ήταν εξάλλου και το νόημα της σημερινής ανακοίνωσης του διοικητικού συμβουλίου. Είναι ξεκάθαρο από τα συμφραζόμενα ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει καμία πρόθεση να χάσει χρόνο – όπως πιστεύουν – και να μπει σε συζητήσεις με τον Πογιατζιή.

Bet on Alfa

Αυτό παρά το ότι μία σοβαρή μερίδα οπαδών της ομάδας διαφωνεί τόσο με την πρόταση Παπασταύρου αλλά και την διαδικασία που ακολουθήθηκε χωρίς δηλαδή να ζητηθεί η έγκριση της γενικής συνέλευσης.

Επίσης όπως μαθαίνουμε ο Ροής Πογιατζιής έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς πέραν από  τα όσα έχει συμφωνήσει στο μνημόνιο συνεργασίας η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένα ανταλλάγματα, και προχωρεί στην ετοιμασία λεπτομερούς πρότασης την οποία θα υποβάλει ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου.

Τι ερώτημα παραμένει πώς θα χειριστεί το διοικητικό συμβούλιο τέτοιο ζήτημα από τη στιγμή που θα έχει ενώπιόν του λεπτομερή πρόταση η οποία φέρεται να παρέχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την υφιστάμενη.

Autoremarketing

Bet on Alfa