ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο τρίμηνο της παρακμής και το δυσοίωνο μέλλον

Το τρίμηνο της παρακμής και το δυσοίωνο μέλλον

10 Φεβρουαρίου 2018. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει τον Άρη στο ΓΣΠ με 3-0. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί μετά τον αγώνα αυτό, την συνέχεια της σεζόν για την ομάδα μας. Λίγες ημέρες μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκλειστεί από το κύπελλο από την Δόξα και ένας κατήφορος χωρίς τελειωμό θα ξεκινήσει.

Bet on Alfa

11 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο τραγικός απολογισμός. Και ένας αγώνας να υπολείπεται για την ολοκλήρωση του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Η εικόνα που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα playoff ήταν τραγική. Μια ομάδα χωρίς προπονητή, με διαλυμένα αποδυτήρια, με τον κόσμο μας απόντα από τις κερκίδες. Και μια μαύρη (επετειακή κατά τα άλλα φανέλα) να θυμίζει το μαύρο μας το χάλι.

Κατά τα άλλα η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο πηδάλιο, έτοιμο να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην Γη της Επαγγελίας. Μια νέα ομάδα, με αρκετούς ποδοσφαιριστές που για πρώτη φορά αγωνίζονταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, έγινε ‘θύμα’ της δικής της επικοινωνιακής αφέλειας. Γιατί άλλο να στέλλαμε το μήνυμα ότι θα έπρεπε να δώσουμε αρκετό χρόνο στην ομάδα να ώστε να ‘δέσει’ και να αποδώσει υποφερτά και εντελώς διαφορετικό να μιλάς για τίτλους και πορεία πρωταθλητισμού.

Η ομάδα, με αδυναμίες στην στελέχωση, πνιγμένη στο άγχος και την πίεση του δικού μας κόσμου για πρωταγωνιστική πορεία, σύντομα έχασε τον προσανατολισμό της. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχασε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και μαζί και τον έλεγχο της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε. Τον διαδέχτηκε ο Ιβάιλο Πέτεφ. Ο Βούλγαρος φάνηκε σταδιακά να βελτιώνει την ομάδα, αλλά απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί την πρώτη μεγάλη κρίση. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο έφερε τα γνωστά γεγονότα. Τους καφενειακούς χειρισμούς στο θέμα των 3 Πορτογάλων, το παίζω-ξιπαίζω της προηγούμενης διοίκησης και την λευκή πετσέτα στο τέλος της …διαδικασίας.

Πλέον η ομάδα είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Με το διοικητικό να διχάζει τον κόσμο και το αγωνιστικό να παραμένει σταθερά σε δεύτερη μοίρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για τα καλά εγκλωβισμένη στο εμφύλιο που μαίνεται γύρω της. Και το τρίμηνο της παρακμής, φαίνεται να μην έχει τελειωμό.

Το αν θα καταφέρει η ομάδα να συνδυάσει την διοικητική της μετάλλαξη με την αγωνιστική της ανάκαμψη είναι το ζητούμενο. Γιατί ένα είναι το σίγουρο. Αν η ομάδα παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και την νέα σεζόν, το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Και οι συνέπειες δύσκολο να προβλεφθούν.

Ένα είναι το σίγουρο. Αυτή η ομάδα έπαψε να θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και πολύ καιρό…

Autoremarketing

Bet on Alfa