ΑρχικήOFF THE RECORDΤίθεται θέμα αξιοπιστίας και είναι κατανοητό. 

Τίθεται θέμα αξιοπιστίας και είναι κατανοητό. 

Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι η υπόθεση με τους επενδυτές θέτει και ένα ζήτημα αξιοπιστίας των ανθρώπων που διαπραγματεύτηκαν  με τον Παπασταύρου έναντι του ίδιου.

Bet on Alfa

Δηλαδή, οι συζητήσεις άρχισαν πριν 3 μήνες  και ήταν σε προχωρημένο στάδιο όταν προέκυψε η πρόταση του Ρόη Πογιατζιή.

Είναι φυσιολογικό και λογικό να αναλήφθησαν κάποιες δεσμεύσεις έναντι του Παπασταύρου σε όλη αυτή την διαδικασία οι οποίες δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν το σωματείο επιλέξει την πρόταση αλλού επενδυτή

Είναι κατανοητό επομένως ότι όλοι όσοι είχαν εμπλακεί στην διαδικασία με τον Παπασταύρου ένιωθαν κάποια πίεση και εκτεθειμένοι έναντι του, αφού δεν υπολόγιζαν ότι ήταν δυνατό να υπήρχε και ανταγωνιστική πρόταση. Κατάρρευση της προοπτικής Παπασταύρου λόγω του ότι το σωματείο θα επέλεγε άλλον, θα έθετε και θέμα αξιοπιστίας των ατόμων που είχαν κάνει τη διαπραγμάτευση.

Αυτο εξηγεί και την αμηχανία που παρατηρείται μετά την εκδήλωση της πρότασης Πογιατζιή αλλά και την εχθρικότητα έναντι όσων έχουν άλλη άποψη είτε επί της ουσίας είτε επί της διαδικασίας.

Δεν γνωρίζουμε εάν η πρόταση Ρόη Πογιατζιή θα προχωρήσει παραιτέρω.  Ο ίδιος έχει δημοσίως θέσει κάποιες προϋποθέσεις. 

Εκείνο που είναι φανερό είναι ότι το σωματείο δεν μπορεί το ίδιο αντικειμενικά να αποφασίσει για άλλη πρόταση αφού ελλείπει το εχέγγυο της αμεροληψίας. Ενδεικτικό είναι ότι ο Παπασταύρου έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό π.χ. πήγε στο Ηλίας Πούλλος συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης, ενώ σήμερα φιλοξενήθηκε στο ΓΣΠ ως ο νέος ιδιοκτήτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συνεπώς η πρόταση Παπασταύρου είναι πρακτικά μονόδρομος και όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα έναντι όλων τόσο το καλύτερο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa