ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Παπασταύρου ήλθε, ακολουθεί ο προπονητής

Ο Παπασταύρου ήλθε, ακολουθεί ο προπονητής

Για πρώτη φορά μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να προχωρήσει το Δ.Σ. του σωματείου σε μεταβίβασης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία, ο Σταύρος Παπασταύρου ήλθε στην Κύπρο. Ο Κύπριος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αμερική και θέλησε να επενδύσει στην Ομόνοια, ήλθε για να τρέξει αρκετά ζητήματα που αφορούν στην εταιρεία αλλά και στον προγραμματισμό της ομάδας.

Bet on Alfa

Ο Παπασταύρου έχει να κάνει πολλά το προσεχές διάστημα, θέλοντας να αξιοποιήσει την εδώ παρουσία του, παρόλο που έχει τους δικούς τους ανθρώπους και εμπιστεύεται συγκεκριμένα άτομα, τα οποίας και θα στελεχώσουν την εταιρεία. Πέρα από την κατάληξη των μελών που θα αποτελέσουν το Δ.Σ. της εταιρείας και της οποίας θα προεδρεύει ο ίδιος, θα θελήσει σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή.

Ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, ενδέχεται σήμερα να έχει συνάντηση με τον Παπασταύρου, να τον ενημερώσει για το τι σκέφτεται για τον εκλεκτό τεχνικό και αμέσως να κινήσει τις διαδικασίες για να του αποσπάσουν την υπογραφή του. Ήδη ο τεχνικός διευθυντής κατέληξε σε δυο υποψήφιους, ο ένας πιο έμπειρος και ο άλλος νεαρότερος και φιλόδοξος. Απομένει να καταλήξει σε έναν εκ των δύο. Αυτό θα γίνει σίγουρα μέσα στις επόμενες ώρες, σήμερα ή αύριο.

Εφόσον κλείσει το κεφάλαιο προπονητής, τότε με την έλευσή του θα αρχίσει να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ και διατηρούν συμβόλαιο. Θα γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις και θα ενημερώνονται για την απόφαση του τεχνικού διευθυντή. Παράλληλα θα γίνονται και ενέργειες για τη στελέχωση της ομάδας, με στόχο να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές αφού η Ομόνοια θα θελήσει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa