ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Κινήσεις θα γίνουν πολλές και σημαντικές από πλευράς Ομόνοιας, είτε αυτές αφορούν σε μετεγγραφές είτε σε άλλου είδους όπως οικονομικές συμφωνίες με χορηγούς. Ο Παπασταύρου, που κρίνεται από όσους τον έχουν γνωρίσει έξυπνος άνθρωπος, σαφώς και θα θελήσει να κάνει κάποιες επικοινωνιακές κινήσεις που θα κερδίσει τον κόσμο.

Bet on Alfa

Πληροφορίες του omonoia24 φέρουν την Ομόνοια να κινείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που τους «χτυπά» η Ομόνοια, θέλοντας να στείλει και το μήνυμα στους αντιπάλους της ότι, είναι εδώ, επιστρέφει.

Σαφώς και ο κόσμος της Ομόνοιας κουράστηκε από λόγια. Θέλει πράξεις. Γι’ αυτό και από πλευράς εταιρείας οι όποιες ενέργειες γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν θα προκύψει συμφωνία θα ανακοινωθεί. Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε δηλώσεις εντυπωσιασμού.

Ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι προηγήθηκε και δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια σε άλλο ένα καλοκαίρι που απλώς θα προκαλέσει ενθουσιασμό και η συνέχεια να μην είναι ανάλογη. Αυτό που θα θελήσει να κάνει η εταιρεία είναι, να κερδίσει τον κόσμο με τον επαγγελματισμό της, προσδοκώντας ότι και η ομάδα θα κάνει το ίδιο με την παρουσία της στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa