ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑγωνία για τον Ματ

Αγωνία για τον Ματ

Η χθεσινή φιλική νίκη της Ομόνοια επί του Παναθηναϊκού (1-0), επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Σε μια φάση στο 38ο λεπτό, σε διεκδίκηση της μπάλας, ο Άγγλος έπιασε το δεξί του πόδι χαμηλά και σφάδαζε από τον πόνο.

Bet on Alfa

Προσπάθησε να συνεχίσει, μάταια όμως, καθώς πονούσε και αντικαταστάθηκε από τον Ραμίρες στο 43ο λεπτό. «Πάγωσαν» στον πάγκο της ομάδας και μαζί ο κόσμος, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο αναγκαίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Σαφώς και υπάρχει αγωνία για τον τραυματισμό του 32χρονου επιθετικού, παρόλο που εκ πρώτης φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός ο τραυματισμός του. Αποκόμισε μια φλεγμονή χαμηλά στο πόδι από στραβοπάτημα. Θα πρέπει να περάσουν δυο 48άωρα για να υποχωρήσει η φλεγμονή, να εξεταστεί για να μπορεί να γίνει διάγνωση της σοβαρότητας του προβλήματος.

Ο Ντάρμπισαϊρ θα χάσει σίγουρα το φιλικό της Τετάρτης με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου», ενώ θα διαφανεί από τη σοβαρότητα του τραυματισμού και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό της προσεχούς Κυριακής με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ.

Όσον αφορά στον Μάρκο Μότα, θα επιχειρήσει τις προσεχείς μέρες να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα και θα διαφανεί εάν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής. Θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί σε αυτό της Τετάρτης.

Autoremarketing

Bet on Alfa