ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤέλος οι πειραματισμοί, πρόβα ενδεκάδας

Τέλος οι πειραματισμοί, πρόβα ενδεκάδας

Δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η Ομόνοια δίνει νέο φιλικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα, σ’ ένα ματς που θα γίνει στο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 19:30. Οι πειραματισμοί από την τεχνική ηγεσία δεν χωράνε πλέον και ο Ολίβα καλείται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για βασικούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Η ομάδα έδειξε να έχει ανάγκην από ομοιογένεια. Απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που είναι μια νέα ομάδα και θέλει τον χρόνο της μέχρι να «δέσει», να γίνει σύνολο. Αυτό μπορεί να το πετύχει μέσα από το πέρασμα του χρόνου, με παιχνίδια. Αλλά να αγωνίζονται για ένα συγκεκριμένο διάστημα οι ίδιοι ποδοσφαιριστές.

Αυτό αναμένουμε να κάνει σήμερα αλλά και στο επόμενο και τελευταίο φιλικό ματς με τον Ερμή. Να προβάρει ενδεκάδα, παρόλο που ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί, όπως οι Ντάρμπισαϊρ, Γκαφούρ και Μότα είναι εκτός.

Η αποστολή για το σημερινό ματς αποτελείται από τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Τζαΐλσον Αραούχο, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεθ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρτσε, Άλεξ Σοάρες, Χόρχε Ενρίκες, Σάσα Ζίβετς,

Δημήτρης Χριστοφή, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χουανάν Εντρένα, Χουάν Αλμπίν, Κρίστιαν Μόντες, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Νταβίντ Ραμίρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa