ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓιώργο Κούμα, καταστρέφεις το ποδόσφαιρο!

Γιώργο Κούμα, καταστρέφεις το ποδόσφαιρο!

 

Ετοιμάζονται, γράφουν στα διάφορα ρεπορτάζ, οι μικρομεσαίες κυπριακές ομάδες, με τις ευλογίες της ΚΟΠ, να περάσουν καταστατική πρόνοια για αύξηση των ομάδων, στην αυριανή τους συνάντηση.

Bet on Alfa

Χωρίς καλά-καλά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να δοκιμαστεί το νέο σύστημα με δώδεκα ομάδες, στην Κύπρο και στην ΚΟΠ προσπαθούμε να το αλλάξουμε!

Ακόμα και την μοναδική θετική παρακαταθήκη, που άφησε ο Κώστακης Κουτσοκούμνης, την μείωση δηλαδή των ομάδων σε 12, την έκανε γαργάρα ο Γιώργος Κούμας και οι συνεργάτες του σε χρόνο dt.

Απλά να θυμίσουμε ότι η μείωση των ομάδων προέκυψε μετά από οδηγία της UEFA, απόρροια των κόκκινων φακέλων και των ‘στημένων’ παιχνιδιών που έπληξαν ανεπανόρθωτα το κύρος του πρωταθλήματος μας. Μαζί φυσικά με τις βαρύτατες ποινές για τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Αντί λοιπόν ο Γιώργος Κούμας και οι συνεργάτες του να χτίσουν σε αυτό το πρώτο βήμα, προσπαθούν να το χαλάσουν, πριν ακόμα καλά καλά εφαρμοστεί.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Ως πότε το ποδόσφαιρο θα τελεί υπό την ομηρία του κ. Κούμα; Ως πότε ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα ελέγχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις τηλεοπτικές παραγωγές των ποδοσφαιρικών αγώνων; Γιατί τα πράγματα είναι απλά… Περισσότερες ομάδες, ίσον περισσότερες παραγωγές και μεγαλύτεροι τζίροι! Ως πότε η πολιτεία θα σφυρίζει αδιάφορα, απέναντι στην διαπλοκή στον χώρο του ποδοσφαίρου μας; Και μιλούμε ιδιαίτερα για την αντιπολίτευση, γιατί στο κυβερνητικό στρατόπεδο, δεν έχουν λόγο να κάνουν οτιδήποτε. Πόσον μάλλον όταν ο Γενικός Ελεγκτής έχει ‘δείξει τον δρόμο’ με τα τεκταινόμενα στην Cyta

Λένε και γράφουν διάφοροι αθλητικογράφοι, ότι τα playoffs έχουν κουράσει. Θυμάται όμως κανείς τι γινόταν πριν τα playoffs; Τότε που το πρωτάθλημα κρινόταν από τον Γεννάρη; Που οι πλείστες μικρομεσαίες ομάδες, ήταν αδιάφορες από την 7η και την 8η αγωνιστική και ‘έπαιζαν’ όποτε ήθελαν;

Αντί η ΚΟΠ να λάβει μέτρα, προκειμένου να μην εμφανιστούν παιχνίδια, όπως οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα και κύπελλο στα playoffs και στους ημιτελικούς, προτιμά να σφυρά αδιάφορα. Και να ρίχνει ένα ‘η πλειοψηφία των ομάδων ζητά’ για να περάσουν τα δικά τους…

Ο Εθνικός πέρσι υποβιβάστηκε με 8 βαθμούς και απαγόρευση μεταγραφών στο ενεργητικό του. Απαγόρευση μεταγραφών είχε και ο Ολυμπιακός (που τερματισε 12ος με 15 βαθμούς διαφορά από την 11η Αλκή), ενώ ο έτερος υποβιβασθείς, ο Άρης πήρε 16 βαθμούς.

Αυτές είναι οι ομάδες που θέλει να σώσει ο Γιώργος Κούμας και η ηγεσία της ΚΟΠ; Ας ψάξουν στους φακέλους και όπου αλλού θέλουν, να βρουν (αν δεν ξέρουν, που ξέρουν) ένα εκατομμύριο λόγους, για να το αποφύγουν.

Και κάτι τελευταίο. Προς την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον Νικ Νικολάου… Ευχόμαστε αύριο να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων! Ευχόμαστε ο κ. Παπασταύρου να έχει ενημερωθεί σωστά και να κατανοεί προς τα πού πάει το πράγμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε ήδη να έχει ‘ακουστεί’, να εκφράσει ξεκάθαρες θέσεις, πάνω στο ζήτημα αυτό!!

ASTERIX

Autoremarketing

Bet on Alfa