ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ολίβα βγάζει την πρώτη αποστολή

Ο Ολίβα βγάζει την πρώτη αποστολή

Μετά από επτά βδομάδες σκληρής δουλειάς, η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος λαμβάνει τέλος. Το απόγευμα, στο «Ηλίας Πούλλος», η Ομόνοια θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνησή της ενόψει της πρεμιέρας, που είναι αύριο στις 20:00, στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Αλκή.

Bet on Alfa

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, φέρεται να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα παρουσιάσει στον αυριανό αγώνα στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα και για τις επιλογές που θα βρίσκονται στον πάγκο. Δεν υπολογίζει τους Μότα και Κατελάρη, ενώ οι Αλμπίν και Λοέ είναι αμφίβολοι. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να βρίσκονται στην αποστολή.

Τα ψέματα τελείωσαν, λοιπόν. Τώρα, η πράξη θα μετρήσει. Το δεδομένο είναι ότι, η Ομόνοια έχει στις τάξεις της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που συνοδεύονται από πολύ καλό βιογραφικό. Άλλοι έμπειροι κι άλλοι νεαροί και φιλόδοξοι. Καλούνται όλοι, να επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου τις δυνατότητές τους και γιατί επιλέγηκαν από τον Άνχελ Γκόμεθ να βρίσκονται στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Ολίβα φάνηκε και στο ματς με τον Ερμή να έχει καταλήξει στις επιλογές του. Απομένει να διαφανεί ποιο θα είναι το σχήμα που θα επιλέξει και αναλόγως θα κριθούν και οι θέσεις που αποτελούν ερωτηματικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa