ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο βλέμμα στην ΑΕΚ και τους τραυματίες

Το βλέμμα στην ΑΕΚ και τους τραυματίες

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις. Το απόγευμα θα βρεθούν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος» αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Bet on Alfa

Το βλέμμα, λοιπόν, επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι, το δυσκολότερο που έχει δώσει έως τώρα η Ομόνοια. Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για το «τριφύλλι», στην έδρα του αντιπάλου που παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός. Μια ομάδα που είναι «χτισμένη» τα τελευταία χρόνια και ίσως να είναι το μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με την Ομόνοια.

Στην ομάδα υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δυο σερί νίκες έχουν δώσει δυναμική και αυτοπεποίθηση και με σωστή τακτική και αποφασιστικότητα, η Ομόνοια έδειξε πως είναι ικανή να «χτυπήσει» τον κάθε αγώνα.

Παράλληλα με την προετοιμασία, το βλέμμα είναι και στους τραυματίες. Ο Τζαϊλσον δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό και αναμένεται να ενταχθεί από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Χριστοφή ανεβάζει ρυθμό καθημερινά, όμως οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι περιορισμένες έως ελάχιστες. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Ενρίκες που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο Κατελάρης προπονείται με την ομάδα κάπως επιφυλακτικά. Δύσκολα όμως θα αγωνιστεί. Όσον αφορά στον Αλμπίν, η απόφαση εναπόκειται στον προπονητή του. Ίσως αυτή τη φορά να είναι στην αποστολή.

Autoremarketing

Bet on Alfa