ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα βγάλει αντίδραση, να δείξει χαρακτήρα

Να βγάλει αντίδραση, να δείξει χαρακτήρα

Το πρώτο ατυχές αποτέλεσμα για την Ομόνοια είναι γεγονός. Ηττήθηκε σ’ ένα ντέρμπι που δεν άξιζε να χάσει. Είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ηττήθηκε γιατί δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πλήρωσε την αστοχία της.

Bet on Alfa

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανήκει στην ιστορία, αυτό που προέχει είναι το νέο ντέρμπι που ξεπροβάλλει απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, την επόμενη Κυριακή. Εκεί εστιάζεται η προσοχή και από αύριο που θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές αφού για το Σαββατοκύριακο παραχωρήθηκε ρεπό, θα επικεντρωθούν στο νέο ντέρμπι. Θα δουλέψουν στην τακτική με την οποία θα προσεγγίσουν το παιχνίδι, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά το τέλος θα τους βρει θριαμβευτές.

Η Ομόνοια δίνει συνεχόμενο ντέρμπι και καλείται να βγάλει αντίδραση, να δείξει χαρακτήρα. Έχει τους ποδοσφαιριστές για να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους και να την επαναφέρουν στον δρόμο των επιτυχιών. Εφόσον διατηρήσουν την ίδια σταθερότητα στην άμυνα και γίνουν πιο αποτελεσματικοί από τη στιγμή που δημιουργούν ευκαιρίες, είναι σε θέση να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa