ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα στείλει μήνυμα επιστροφής

Να στείλει μήνυμα επιστροφής

Πρόκειται, ίσως, για το πιο δύσκολο τεστ στη σεζόν, απέναντι στον Απόλλωνα που θεωρείται βάσει απόδοσης και αποτελεσμάτων ως η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα. Δεν θα μπορούσε, από την άλλη, η Ομόνοια να έχει καλύτερη ευκαιρία για να δείξει τα δόντια της και να στείλει μήνυμα επιστροφής σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Bet on Alfa

Ο βαθμός δυσκολίας του ντέρμπι μεγάλος, όμως η Ομόνοια παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ποιότητα. Τι απομένει; Να αποδείξουν ότι, αξίζουν να φοράνε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και ότι ήλθαν για την επαναφέρουν στο προσκήνιο, σε πρωταγωνιστική πορεία.

Η συγκέντρωση, το καθαρό μυαλό, η υπομονή αλλά και η αποφασιστικότητα, η θέληση και το πάθος, είναι απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει η ομάδα του Ολίβα να πετύχει τον στόχο της. Κλειδί, ίσως αποτελέσει η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, εφόσον πάντα η Ομόνοια βγάλει την ίδια εικόνα μεσοαμυντικά. Βεβαίως, η πίεση που θα δεχθεί σήμερα ίσως να είναι η μεγαλύτερη έως τώρα και θα πρέπει να έχει το αντίδοτο.

Ο Ολίβα στις πρόσφατες δηλώσεις του επανέλαβε πως, η Ομόνοια πρέπει να έχει τη δική της ταυτότητα στο παιχνίδι της. Γι’ αυτό αναμένουμε ότι, θα θελήσει να επιβάλει αυτή τον ρυθμό της και να «χτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Όπως και να έχει, η Ομόνοια καλείται να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι και να συνδυάσει καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα. Μόνο αυτό μπορεί να την αφήσει ικανοποιημένη και μαζί τις χιλιάδες των οπαδών της.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa