ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό αύριο… Νέα Σαλαμίνα

Από αύριο… Νέα Σαλαμίνα

Τη δεύτερη μέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Μετά το φιλικό με τον Ερμή, οι πράσινοι πήραν διήμερο ρεπό. Θα επανέλθουν από αύριο στις προπονήσεις και θα… καρφωθούν στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Νέα Σαλαμίνα. Θα απουσιάζουν και πάλι οι διεθνείς Παναγή, Κούσουλους, Χριστοφή και Ραμίρες. Οι τρεις Κύπριοι διεθνείς πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κύπρου με τη Βουλγαρία. Οι δυο πρώτοι ήταν στο αρχικό σχήμα και ο τρίτος πέρας ως αλλαγή.

Bet on Alfa

Από αύριο, λοιπόν, ο Ολίβα θα αρχίσει να δουλεύει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι. Η δουλειά στον τομέα αυτό θα εντατικοποιηθεί με την επάνοδο και των διεθνών. Ο Ισπανός, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, βρίσκεται υπό πίεση. Καλείται να αντιδράσει κι αυτό και γενικά η ομάδα, να παίξει καλή μπάλα και να πάρει αποτέλεσμα. Νίκη και μόνο νίκη, είναι ο στόχος.

Ο προπονητής της Ομόνοιας θα πρέπει να βελτιώσει την ομάδα του, να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του, ώστε να πετύχει η Ομόνοια στο επόμενο ματς και γενικότερα να επανέλθει μόνιμα στον δρόμο των επιτυχιών. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούμε πως είναι δεδομένες, τη στιγμή που παρουσιάζονται έτοιμοι ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα και θεωρούνται «ενδεκαδάτοι».

Autoremarketing

Bet on Alfa