ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους

Ας βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους

Ο τίτλος αναφέρεται, τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στους ποδοσφαιριστές. Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα είναι επιτακτική ανάγκη. Η μπάλα είναι στα πόδια του προπονητή και των παικτών, που καλούνται να βγάλουν εγωισμό και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής, παρουσιάζονται σίγουροι για την ποιότητα των παικτών με τους οποίους στελεχώθηκε η ομάδα, έχουν αυτοί την κύρια ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Και από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δικαιώσουν αυτούς που πίστεψαν στο πρόσωπό τους και τους ενέταξαν στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας.

Η διαχείριση του ρόστερ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και ο Ολίβα έχει τον λόγο. Θα πρέπει να ρίξει στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, τους πιο έτοιμους, φορμαρισμένους και αποφασισμένους να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Παράλληλα, με τον τρόπο που θα επιλέξει να παρουσιάσει την ομάδα του, να την βοηθήσει να βγάλει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Το ματς της Κυριακής πλησιάζει. Η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Τα περιθώρια στένεψαν όσο νωρίς κι αν είναι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί, καλά κάνουν να το συνειδητοποιήσουν άμεσα. Μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να βρεθεί στο σωστό δρόμο.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa